Hvordan man laver en Wall vægmaleri

March 23

Hvordan man laver en Wall vægmaleri

Male et vægmaleri i dit hjem tilføjer kunstneriske værdi til dit hjem og kan give en kreativ afsætningsmulighed for familiemedlemmer. Et vægmaleri kan være af enhver design, fra et realistisk maleri til moderne kunst. Besøgende til dit hjem vil beundre den enestående kunst, der er ikke bare at hænge fra din væg, men malet direkte på det. Vægmaleriet kan give en levetid på erindringer om hvornår du og din familie lavet det.

Instruktioner

•Fastsætte på en væg vægmaleri design ved at trække flere skitser og træffes beslutning om en. Det er sjovt for at indarbejde familiemedlemmer i denne aktivitet, og de bør inddrages hvert skridt på vejen til at maksimere de sociale ydelser af en familie projekt.

•Paint baggrundsfarver på din væg med væg maling. Hvis du maler over et stort område, kan ved hjælp af valser fremskynde processen.

•Draw med blyanter figurer af de objekter, der vil være malet på din vægmaleri. Disse blyant mærker bliver malet over, så fejl er let overvinde. De kan også blive slettet, hvis du forsøger at oprette yderligere vægmaleri elementer, når du går videre.

•Begin maleri med olie maling og mindre børster din blyant-trukket figurer. Hvis du forsøger at oprette en tredimensionel illusion med din vægmaleri, male mørkere farver længere i baggrunden og lysere farver i forgrunden.

•Træk ud objekter visuelt i din vægmaleri af maleri tynde sorte streger omkring objekterne. Vær omhyggelig med ikke at male linjerne for tyk eller linjerne vil overvælde farverne på maleriet.

•Sign din vægmaleri ved at male dine initialer eller andet sted på maleriet. Mange malere bruge den nederste højre del af et lærred for underskrifter.

Tips & advarsler

  • Tage "Før" og "Efter" billeder af din væg. Du kan sende disse billeder til slægtninge til at vise din kunstneriske talenter. Hvis du ikke er tilfreds med din vægmaleri, male væggen hvid og starte forfra.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com