Hvordan man laver en Yard klar til at plante græsfrø

November 14

Hvordan man laver en Yard klar til at plante græsfrø

Få din jord klar til et nyt græsplænen er hårdt arbejde men skimping på præparatet kan resultere i en græsplæne, der altid kæmper, skvattet, understreget af tørke og sygdom. For dybt rodfæstet, tyk, sund græs skal du jord, der er løs og fugt-retentive, højt indhold af organisk materiale, der indeholder den rigtige balance af næringsstoffer og med den rigtige pH for græsset du planlægger at vokse. For at skabe den bedste jord, skal du gøre en jord test, grave organisk stof i jorden, løsne nogen komprimeret jord og tilføje de rigtige ændringsforslag.

Instruktioner

•Hvis en jord test på jorden du planlægger for frø, så du kan tilføje den rigtige mængde af næringsstoffer som fosfor og kalium, og eventuelt justere pH. Billig test kits er tilgængelige på havecentre, men vær opmærksom på at disse er mindre præcise og mindre detaljerede end en test udført af en professionel laboratorium.

•Fjern alle flerårige ukrudt som mælkebøtter og tidsler, enten i hånden eller med et ukrudtsmiddel, der ikke bliver eksisterer i jorden for at beskadige din germinating frø. Årlige ukrudt vil blive ødelagt af tilling når du løsne jorden. Også fjerne eventuelle store sten og små klippestykker.

•Spread en 3 - til 4-tommer lag af organisk materiale, såsom kompost, sphagnum eller sække steer gylle over jorden med en skovl, derefter sprede nogen kalk eller gødning krævet af jord test. Vær opmærksom på behovet for ekstra kalk hvis sphagnum bruges, da det gør jorden mere syre. Indtil ændringerne i jorden til en dybde af mindst 6 inches.

•Level rede jorden ved hjælp af en haven rake, at fjerne enhver klipper på overfladen. Du skal ende med en en bøde, selv tekstureret grobund for bedste spiring.

Tips & advarsler

  • Hvis din jord er meget komprimeret, din græsplæne vil drage fordel af en dybere tilling. Fjern top 6 inches af jord, indtil organisk materiale i det nederste lag, erstatte muld og indtil igen med mere organisk materiale. Dette er ekstra arbejde, men din græsplæne vil blomstre i år på grund af det.
  • Fosfor og kalium flytte langsomt gennem jorden, så de skal være dyrket i stedet for anvendes på overfladen, for maksimal tilgængelighed til rødderne. Ikke genvej processen ved blot at anvende en all-purpose gødning lige før plantning.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com