Hvordan man laver en ydre rum soveværelse for børn

September 9

Hvordan man laver en ydre rum soveværelse for børn

Udsmykning et barns ydre rum-tema soveværelse gnister fantasi og bringer billeder af astronauter, stjerner, planeter, solsystemet, galakserne og konstellationer til livet hver aften. Også, tilføje finurlig billeder eller vægtæpper af aliens, UFOs, ydre rum væsner eller planeter lavet af dit barn for en personlig flair. Arbejde med dit barn til at omdanne hele rummet til at se ud af denne verden.

Instruktioner

•Paint vægge i rummet med dyb blå eller sort latex maling for at skabe et billede af åbne nattehimmel. Påfør maling med en rulle eller pensel, og lad vægge til at tørre grundigt. Hvis du føler skyggen er for mørkt til dit barns soveværelse, vælge en lysere nuance som pulver blå, eller male kun den centrale væg en mørk farve, forlader de andre frie til at dekorere med plads-tema vægtæpper eller vægmalerier.

•Paste glow-in-the-dark klistermærker på loftet og over de øverste kanter af væggen til at tilføje dybde til rummet. Alternativt, Påfør glow-in-the-dark maling inden for konturerne af stjerne-formet stencils ved hjælp af en lille pensel, og lad dem tørre.

•Outline en fremmed rumskib, en UFO eller en space shuttle på et stort stykke håndværk skum eller pap, og derefter skære langs kanterne. Også tegne forskellige dele af skibet, som windows, kontrolpanelet eller den siddende persons navn, for instant personalisering. Male udskæring i dit barns ønskede farve. Stick længder af dobbeltklæbende tape på bagsiden af udskæring, og holde det over hovedgærdet, siden af en undersøgelse tabellen, en lukket dør eller et hjørne af muren.

•Construct en mobil solsystemet ved hjælp af håndværk skum bolde spray-malet i forskellige farver. Skubbe en krog gennem en side af hver bold, og fastgøre den til loftet eller en vinduesramme, ved hjælp af fiskeline.

•Dæk sengen i rum-tema strøelse tilgængelige på hjem stormagasiner. Også, bruge forhæng og betræk i farver, der supplerer væggene eller med print i planeter, astronauter, rumskibe eller andre rum-relaterede elementer.

•Udskrive billeder af udlændinge, planeter, rumskibe, "Star Wars" tegn eller konstellationer på en stor-format printer. Indsætte billeder i sølv rammer, og montere dem strategisk på væggene eller over nøgne hjørner.

•Tilføj rumrelaterede tilbehør til at samle temaet. Spredes et tæppe med billeder af planeter, eller stjerner på gulvet og stjerne-formet puder på gulvet eller sæder. Erstat eksisterende lampeskærme med rumfærgen lampeskærme. Placer et fast eller legetøj teleskop tæt på vinduet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com