Hvordan man laver ensilage fra græsplæne udklip

May 15

Hvordan man laver ensilage fra græsplæne udklip

Ensilage er lavet af græs eller hø og er blevet fodret til dyr i vintermånederne, når friske fødevarer ikke er let tilgængelige. Græs Fermenter lidt på grund af mælkesyre i det, som hjælper det bo spiselige længere. Ensilage har masser af næringsstoffer og føres på en lille skala til kæledyr som kaniner og marsvin, eller det kan bruges på hobby gårde, der kun har én eller to heste eller køer.

Instruktioner

•Mow græsplæne i de tidlige morgentimer, når græsset er stadig våd med dug. Bruge en push plæneklipper over en el eller gas, hvis det er muligt. Rive op græsplæne udklip.

•Sæt omkring 11 lbs. af udklip i en plastik købmand sæk og komprimere det så så meget luft er skubbet ud som muligt. Slips posen lukket og indsætte det op og ned i en anden taske. Tie den lukket, presser luften som du gør. Gentage en tredje gang, at lægge posen i en tredje taske, op og ned, og forsegling det.

•Opbevar skrald tasker i et sikkert sted i mindst en måned. Sørg for rotter og andre gnavere ikke får på det. Bore huller i en skraldespand, hvis du holder ensilagen derinde at forhindre for meget pres fra formning, som forårsager poser til at holde sammen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com