Hvordan man laver et dæk til en Pool

November 7

En overjordiske pool kan synes som en uskøn eyesore i din baghave, og kan være ubekvemme for svømmere. De fleste over jorden swimmingpool kits eller installatører giver dig et enkelt adgangspunkt: en stige, der skræver over siden af poolen. I situationer som denne, kan mur af over jorden pool føles som en hindring for svømmeren og verden udenfor. En fælles løsning på over jorden pool elendighed er at installere et dæk.

Instruktioner

•Lay ud af området for din pyntede ved at hælde mel langs kanten af dækket. Brug en streng og t-square til at finde ud af hvor understøtter for dine dæk vil være, og det markerer stedet med mel.

•Dig post huller til alle dine supplerende indlæg. Bland beton i en trillebør. Placer en 4-tommer X 4-tommer planke i hullet og bered det med 2-tommer X 4-tommer bestyrelser til at sikre, at plankerne stå oprejst. Fyld hullet med beton og lad det hærde og helbrede. De støtte stillinger, der er tættest på siderne af puljen skal være ca 3 inches væk fra siden af poolen.

•Measure indlæg med en tape måle og niveau, og markere en cut linje på toppen. Hvis du planlægger at bruge dem til at understøtte en deck jernbane, skal du markere dem i højde for jernbane. Ellers markere stillingerne, så dæk vil passe under coping (toppen af over jorden pool). Skære dine indlæg med en sav.

•Dig ud 1 til 4 inches af snavs fra under dæksareal. Dække jorden med landskabspleje plast og kant det med landskabspleje kantning. Derefter udfylde med grus. Dette vil holde græsset i at vokse under dækket.

•Measure 2-tomme X 6-tommer bestyrelser for gulv bjælker og gøre skære mærker. Hvert bord, der er parallel til din pool skal måle det samme som afstanden fra den post, der er nærmest swimmingpool til de indlæg, der er mest langt væk. Hver bestyrelse, der er vinkelret på poolen skal måle det samme som længden mellem to udenfor støtte strøer. Skæres i bjælker til denne længde. Derefter søm strøer sidelæns på ydersiden af hver post ved hjælp af træ negle. Brug en plan for at sikre, at strøer vinkelret på stillingerne.

•Sæt din pyntede af udstikker 2-tommer X 4-tommer bestyrelser over toppen af strøer og sømning dem. Det pyntede bør være parallel til puljen. Træet bør udvide lige under læben af klare og bør have lov til at køre forbi strøer. Bruge strengen til at bestemme, hvor til at skære i træ, og skære det flugter med strøer, når du har naglet det på plads.

•Build en jernbane ved at knytte 2-tommer X 4-tommer boards til toppen af 4-tomme X 4-tomme indlæg. Måle afstanden fra toppen af skinnen til bunken, og længden af skinnen. Skær et stykke af træ gitter til at matche denne størrelse, og fastgør den med træ negle på ydersiden af dæk jernbane.

Tips & advarsler

  • Når de deltager i konstruktion, er det altid klogt at bære sikkerhed gear. Beskyttelsesbriller, en hjelm og handsker er vigtige, når bygge din træterrasse. Til blanding af beton, kan du ønsker at bære beskyttelsesdragt og tilføje en maske, så du ikke ved et uheld indånder konkrete støv.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com