Hvordan man laver et espalier for et højbed

October 23

Vokser et højbed haven kan spare en masse udendørs rum, men for disse klatring eller vining planter, gør et espalier for et højbed blot giver mening. Spare endnu mere plads i haven ved at lade planter at klatre op af espalier! Hvordan man laver et espalier for et højbed:

Instruktioner

•Measure mængden af galvaniseret armeringsnet til espalier for den højbed. Typisk, den stærkeste design for et espalier ville være at have højde svarende til bredden. For en fire-mund af fire-fods højbed, ville dette betyde en fire-fod høje espalier. Måling for espalier vil også afhænge af om espalier er for én side af den højbed eller to sider. Husk at den mindre espalier der er, jo lettere bliver det at nå ind i den højbed.

•Vælg typen af galvaniseret armeringsnet ønskes for espalier. Sørg for at ledningen er rust-bevis. Vælg en måler du er komfortabel med. Typisk ville en god måler være et sted omkring 10 gauge. Være sikker på det armeringsnet har huller store nok til planter til at vokse gennem. En to-tommers af tretal-tomme hul burde være nok.

•Klippe ledningerne til espalier mindst to inches længere end den forventede længde af tremmer. Hvis højden af tremmer skal skæres, gøre på dette tidspunkt. Men de fleste isenkræmmere bære wire fire mund højder.

•Dig huller til hegnet stillinger og placere dem i jorden. Stål hegn indlæg arbejde stor for et højbed espalier som de er utroligt holdbare og har riller, som let kan anvendes til at sikre trådnet stillinger. Vær sikker på at grave huller dybt nok, således at stillinger ikke wobble. For seks-fods stål hegnspæle, ville dette betyde, grave to fødder i jorden. Af grove, hvis du bruger stål hegn stillinger, er en post punds en realtid saver hvis en kan findes. Tynde indlæg anvendes, ikke blot vil de spare plads i haven, men også vil spare arbejde skulle pund jorden omkring dem ned for meget. Flere underjordiske støtte er nødvendig for hegnspæle, som er større omkring.

•Sæt den trådnet stillinger allerede i jorden. Igen, hvis du bruger stål hegn stillinger, dette er et spørgsmål om vævning trådnet omkring indlæg en gang at være sikker på trådnet er ikke kommet løs fra hegnspæl. Hvis du bruger plankeværk stillinger, bruge en korte pistol til at overholde trådnet til de træstolper.

Tips & advarsler

  • Denne metode kan nemt bruges til at oprette en wire mesh bur omkring et højbed ved at skære højden af wiren til to fødder.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com