Hvordan man laver et espalier for Squash

May 26

En af de mest tilfredsstillende og sjove planter til at vokse klatring squash. På solrige fugtige dage kan man næsten se planten udvide sin slyngtråde. Et problem med tunge vinter squash er mængden af vægten, der kan komme med de store grøntsager. Lille træ espalier kan blive over belastes og bryde. Ved at følge et grundlæggende fremgangsmåde, kan du gøre en heavy-duty espalier, der kan genanvendes år efter år.

Instruktioner

•Vælg placering for squash espalier ved at placere det i et område med masser af sol og god jord. Du kan opføre dette espalier først og derefter gøre din squash hill eller vent indtil planterne bryde gennem jorden.

•Lay af vævet metaltråd på jorden og væve en af the1-tommer stykker af conduit på langs gennem wire åbninger. Den metalrør bør være snøret gennem wiren på den ydre kant af hegn. Udføre den samme opgave med andre stykke rør på den modsatte side af den åbne wire hegn. Du vil 2 fod af røret fremspringende fra den ene ende på vævet hegnet.

•Sæt trappestige i en behagelig stilling, hvor du ønsker at opføre espalier. Ved hjælp af din hjælper, hver enkelt af jer grab modsatte sider af tremmer og flytte det til området. Klatre op ad stigen og stå espalier på udgangen. Hvis wiren dias til jorden, er det ikke noget problem, som du gerne vil rør udsættes for pund det ned i jorden.

•Kontroller conduit rør med hånden holdt 3-pund hammer, indtil toppen af kanalen er lig i højde med hegn. Du skulle nu have et espalier, der er 4 feett bred og otte fod høje og tunge nok til at støtte de mest energiske squash vinstokke.

•Brug uafgjort wire og tænger og vedhæfte vævet tråd hegn til conduit hver 12 inches. Dette vil holde hegn fra glide ned ad kanalen, som planterne bliver tungere.

Tips & advarsler

  • Fjerne espalier hvert efterår efter høst og opbevares i et tørt område. Kanalen er ikke fremstillet til at forblive begravet i snavs på ubestemt tid.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com