Hvordan man laver et Filter for Dam vand

August 1

Hvordan man laver et Filter for Dam vand

At lave et filter for Dam vand er vigtigt, uanset om du beslutter dig at have fisk i din Dam eller ej. Uden nogle slags filtreringssystem, vil vandet hurtigt få stillestående og drej en grønlig farve fra alger, som vil ødelægge de æstetiske fordele ved at have en dam. Havedamme er en populær værftet dekoration og normalt kombinere en lille dam vand med planter og ofte dekorative fisk. De fleste vand damme indeholder også sten, springvand og lejlighedsvis mere indviklede strukturer såsom vandløb og vandfald. Alt dette tilføjer til vigtigheden af at have nogle form for filtrering på plads.

Instruktioner

•Rinse alle materialer grundigt for at fjerne eventuelle kemiske eller snavs rester, der kunne forurene i havebassinet.

•Klippe et lille hul med hobbykniv 3 inches fra bunden af plastikspand; gøre det bred nok til at tillade PVC-rør til at passere gennem det. Gøre en stor indsnit i midten af låget af spanden opretter et indgangspunkt for Dam vand.

•Anvend en lille husstand hånd så for at skære en 2-fods længde af PVC-rør. Indsæt røret i spanden, således at 3 til 4 inches inde i containeren. Bruge standard vandtæt silikone til tætning omkring rør til at stoppe enhver lækage af Dam vand. Dette produkt kommer i et lille rør, der er presset for at anvende.

•Sæt en haven slange til ydersiden slutningen af PVC-rør med en slange stik. Slangen skal være lang nok til nemt at nå den dybeste del af dammen; en standard 6-fods slange bør arbejde for de fleste små havedamme. Disse er tilgængelige på hardware eller garden pond butikker og kommer i en bred vifte af stilarter.

•Klippe et stykke af vinduet skærmen for at dække den øverste hul af plast filter beholder. Bruge silikone til at forsegle skærmen på indersiden af låget.

•Fyld en tredjedel af spanden med ren river klipper. Den anden tredje bør være løst fyldt med filter mat eller quilt pladevat. Dette vil fange små partikler under rengøring Dam vand og derfor bliver nødt til at være skyllet ud ugentlige. Sted låget fast på spanden.

•Sæt den 6-fods haven slange til et standard vandpumpe og placere vand Dam filter og pumpe i dammen. Vent 5 minutter for filteret for at blive helt fuld af Dam vand og derefter tænde for pumpen. Vandet vil nu gå gennem screenede låget til filtreres af måtter og sten og derefter bladre tilbage i dammen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com