Hvordan man laver et frø-kort

October 24

En frø card er et stykke pap eller en tyk papir med integreret plantefrø. Som et naturligt materiale og en ikke-aggressive miljø, kan papir bære frø ved at bevare og beskytte dem, indtil de til sidst plantes. Plante kort er lavet af genbrugt og biologisk nedbrydelige fibre hvor frøene er indarbejdet i løbet af papirfremstilling processen, således at der skabes en organisk og naturlig slutproduktet. Som en erklæring, men også et praktisk og usædvanlige vare gør en frø card en attraktiv visitkort, en gave eller et bryllup fordel.

Instruktioner

•Forbered det anvendte papir til at gøre nye, genbrugspapir for kortets frø. Først rive det i små, ca 1-tommer kvadrat stykker. Derefter suge alle brikkerne i varmt vand i en time i en plastik spand.

•Sæt gennemblødt papir massen i en stor blender, tilføje en tsk af majsstivelse og mere varmt vand, hvis nødvendigt. Konsekvensen må være mellem væske og fast.

•Drej på blender til at gøre papirmasse lignende stof homogene. Kontrollere gennem den gennemsigtige blenderglasset at se, om du kan få øje på enkelte stykker papir. Fortvivl ikke hvis du ser kun et bogstav eller to, formodning om du brugte gamle avis, fordi disse partikler er en del af genbrugspapirs charme. Dog bør der ikke være nogen større papir flager, så holde blande papirmasse med blenderen, indtil du er tilfreds med resultatet.

•Tilføj frø du vælger. Disse kunne være frø fra næsten enhver plante, så længe deres form er flade og de er forholdsvis små. Du kan også tilføje små blomsterblade, tørrede blade, funkler og mad farve hvis du ønsker. Rør blandingen til at blande i frøene og resten af tilsætningsstofferne.

•Sæt de frugtkoed masse på en maske skærm og klappe det fra toppen med et håndklæde. Tryk blandingen for at fjerne det overskydende vand og form det til en papir af ønskede tykkelse. Sørg for at styre papirets tykkelse. For eksempel, hvis frøene er små, kan du også gøre papiret tyndere.

•Tør pressede papiret ved at placere det foran et varmeapparat angive en laveste indstilling. Du kan også sun-tør for papir eller brug en fan. Det er imidlertid vigtigt at gøre papiret tørre ud hurtigt nok, så frøene ikke har nogen tid til at absorbere vand. Du kan dække papir med et par ark papir håndklæder til at suge vand eller fugt tilbage inden tørring.

•Klippe papiret, når det er tørt og klar til en ønskede form og størrelse af kort. Bruge skarpe saks eller en skalpel og en lineal gjort pæn nedskæringer og kort kanter.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil have én side af papiret have en ru tekstur og den anden til at være glat, sted rå papir massen på en blank, glat magazine når udtørre den.
  • Hvis du vil, kan du bruge saks med en dekorativ skæring profil for at gøre interessante kanter af kort.
  • Vær meget forsigtig når ved hjælp af en blender og rør ikke indersiden af krukken, når blenderen er på.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com