Hvordan man laver et fugleskræmsel for krager

May 24

Hvordan man laver et fugleskræmsel for krager

Fugleskræmsler bruges over hele verden, fra gårde i de Forenede Stater til ris paddies i Japan, for at afskrække fugle fra at blande sig med afgrøder. Kæmper off uønskede fjervildt besøgende til dit hjem flower bed eller vegetabilsk patch kan være en meget ensformigt og tidskrævende feat, men at skabe din egen fugleskræmsel kunne bidrage til at skræmme dem væk--mens tillader dig at slappe af i. Et fugleskræmsel er også en sjov måde at tilføje karakter til din have, og det er et stort projekt at få børnene involveret i.

Instruktioner

•Kontrollér ramme for fugleskræmsel ved at binde en kort træ spil, omkring 4 fod lang, at en længere 6-fods drejer sig om at skabe en cross figur. Hammer to negle i indsatserne hvor de mødes for at sikre dem.

•Hammer lange bålet i jorden. Afhængigt af kvaliteten af din jord skal du starte med at grave et hul med en lille spade eller skovl. For jord, der er særligt blødt, skal du forankre stakes med klipper.

•Draw et ansigt på den ene side af pudebetræk med markør eller maling. Sørg for den åbne ende af pudebetræk vender nedad. Stuff pudebetræk med halm, blade, silkepapir, avis eller andet egnet materiale. Pakke fyldet i indtil sagen--som bliver din fugleskræmsel hoved--er fast. Placere den åbne ende af pudebetræk over toppen af den lange indsats, og binde ende stramt omkring bålet og Fastgør det med streng.

•Sæt en hat til toppen af pudebetræk hovedet med sikkerhedsnåle. Gamle halm hatte eller baseball caps fungerer bedst.

•Tie bunden af et par gamle bukser med streng, derefter udfylde hvert ben med udstopning at fylde dem ud. Placer bukser mod rammen, så bunden af dem hænge lige over jorden. Binde bukser til rammen ved threading streng gennem bæltestropper og derefter knytte dem på bagsiden af staven med en stram knude.

•Sæt skjorte på rammen, behandling af det korte spil som fugleskræmsels våben. Knap skjorte op til halsen, forlader nederst par knapper åbne binde manchetter i skjorteærmer til enderne af det korte spil. Guffe skjorten i bukser, fylde den med stuffing før gør op de sidste par knapper. Tuck pudebetræk hovedet ind i halsen på skjorten, og sikkert med sikkerhedsnåle.

•Fyld et par handsker med fyldet og holde hinanden op på begge ender af korte spil våben. Dette giver din fugleskræmsel med hænderne.

•Stick klumper af strå under hatten til skabe en frisure, vilde, skræmmende.

Hæng gamle, rene dåser og gamle cd'er fra armene på fugleskræmsel at afspejle de lys og skræmme krager væk. Hvis de er placeret tæt nok sammen, disse vil rasle når vinden blæser.

Tips & advarsler

  • Det er normalt bedst at placere din fugleskræmsel i en meget synlig placering. De fleste landmænd placere deres fugleskræmsler enten i hjørnerne af deres gårde, søger i eller direkte i midten af den lappe, de forsøger at beskytte.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com