Hvordan man laver et gardin for en seng krone

December 26

Hvordan man laver et gardin for en seng krone

En seng krone er en type af valance undertiden kendt som en seng coronet. Det er en struktur lavet af træ eller andre materialer, hængende på væggen over hovedet af en seng. Foret gardiner drapere fra kronen til siderne af sengen ved siden af hovedgærde. Dette er en formel look fundet i mange kongelige boliger. Du kan tilføje en royal look til dit eget soveværelse ved at lave et bed crown gardin dig selv. Tilpasning af gardin på denne måde kan du tilpasse tekstiler og indretning i din sovende plads.

Instruktioner

•Undersøg din seng krone til at bestemme, hvordan du vedhæfter gardin paneler på indersiden af det. En almindelig konfiguration er en krog og løkke tape strimmel inde i kronen. Den modsatte side af båndet stribe er syet til toppen af gardin paneler. Hvis din bed krone har en anden metode, vedhæftet fil, skal du ændre gardin paneler i overensstemmelse hermed. For eksempel, indikerer kroge eller en bar inde i sengen crown at du skal tilføje badeforhæng kroge til panelerne.

•Drape en streng fra punktet vedhæftet fil inde i sengen kronen på gulvet ved siden af sengen på samme måde du vil dine gardiner til at hænge. Måle strengen og tilføje 1-1/2 inches Bestem gardin stof længde.

Forpakket stof i indvendige udsmykning bredde, 54 tommer. Justere mængden af stof mængde i overensstemmelse hermed, hvis dit stof er smallere end dette. Tilføje mere stof, hvis du har brug at matche et mønster eller en nap, eller hvis din bed krone er meget bredt. Skåret tre stykker af gardiner til længde og tre stykker af foring til længde. Skær et stykke af gardiner og et stykke af foring i halv på langs.

•Stitch et halvt stykke af gardiner til et helt stykke gardiner langs sammenføjninger med højre side sammen. Matche op mønsteret, hvis det er nødvendigt. Gentag for anden halvdelen og hele stykke af gardiner. Tryk på sømmene åbne med et strygejern.

•Gentag trin 4 for foring stof. Nu har du to større paneler af gardiner og to større paneler af foring.

•Sæt et panel af gardiner og et panel af foring på en flad arbejde overflade med højre side sammen, matchende sømmene. Sy dem sammen på siderne og bunden 1/2-inch fra den rå kant. Vende den højre side af panelet og tryk den flad. Fold de øverste kant inde 1 tommer og presse. Top-stitch øverste kant lukket.

•Gentag trin 6 for de øvrige gardiner og foring paneler.

•SEW gardiner pos. bånd langs den øverste kant af hvert panel på foring side. Knude strengene af pos. tape på hvert panel, der vil være i nærheden af væggen. Sy en ledning pæn pose under anden enden af båndet på hvert panel. Udarbejde de frie ender af strengene til at samle panelerne, indtil hvert panel passer præcis halvvejs rundt inde i sengen kronen krog og løkke tape. Justere samler så læg er jævnt fordelt. Snore af tape til at sikre læg. Guffe overskydende inde de ryddelige poser.

•Line kant af anden siden af krog og løkke tape med den øverste kant af de Plisserede paneler på gardin stof side og sy dem på plads. Hvis læg stoffet for tyk til din symaskine, hånd-sting dem på plads. Panelerne er nu klar til at blive presset på krog og løkke båndet inde i sengen kronen.

Tips & advarsler

  • Brug gardin tiebacks for at give mere definition til den måde, gardinerne ramme hovedgærde.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com