Hvordan man laver et hjørne gardin

October 23

Hvordan man laver et hjørne gardin

To vinduer, der mødes i hjørne er dejlig at kigge igennem, men skabe et problem, når du ønsker at gøre gardiner. Det er ikke de gardiner, der forårsager problemet; de er bygget det samme uanset hvilken væg vinkler. Det afgørende spørgsmål er, hvordan man hænge gardiner--hvilken type af stangen til at bruge. Stangen dikterer bredde og stil af gardiner. En kyndige hjem handyperson kan oprette en stang til et hjørne gardin og derefter gøre gardiner passer til stangen.

Instruktioner

•Purchase beslag, der passer til den valgte stang. Hjørne windows kræver et beslag på hver kant, en i midten af hvert vindue, hvis det er mere end 30 inches lang, og en i hjørne for hvert vindue. For et hjørne vinduet Opsætning af to vinduer er hver 35 inches lang, seks parenteserne påkrævet.

Hæng i parentes. Hænge en på hver uden for kanten og en på midten af hver rude. De kantede parenteser, der understøtter stangen som det går rundt om hjørnet sættes tilbage fra hjørne mod midten af vinduet med samme beløb som stangen vil stikker ud fra væggen plus 1/2 tommer. Dette er en tilbagevenden. Hvis for eksempel, forsiden af stangen vil være 4 inches fra væggen, indstille hvert hjørne beslag 4 1/2 inches fra hjørnet. Når de er monteret på væggen på hjørnet, de vil projektet ud fra væggen og hvis de ikke ligger langt nok mod midten af vinduet, spidsen af hjørnebeslag vil røre. Sæt dem tilbage langt nok fra hjørne mod midten af vinduet, at de ikke røre.

•Klippe to stykker af stangen. Længden af stangen er målt fra den udvendige kant af enden parentes, plus de beløb, der kræves for finial, til den udvendige kant af hjørne beslag. Tilføj 1/2 af tilbagevenden.

•Sæt stang albue i ene ende af den venstre stang og ene ende af den højre stang. Fastgør korsblomster til de resterende ender af stangen, og placerer stangen på beslagene.

•Measure stang til at bestemme den færdige bredde af gardiner. Fordi der er et beslag i midten af hvert vindue, skal gardinerne tegne åbent i midten og stak på hjørnet og de udvendige kanter af vinduerne.

•Brug måling af stangen som færdige måling af gardiner, og gøre dem i overensstemmelse hermed.

Tips & advarsler

  • Et gardin albuen er en to-ended rør stykke, der har en justerbar stik i midten, så rør vil blive afholdt i sted i enhver vinkel.
  • Hvis der er ingen albue tilgængelige for den valgte stang, overveje at bruge en retvinklet pipe komponent og male det farve af rod.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com