Hvordan man laver et hovedgærde, der gør en rum ser større

June 27

Små værelser udgør en udfordring for udsmykning som du ikke ønsker at fylde et rum med så mange ting, det ser overfyldt eller uindbydende. I en lille soveværelse, er dette problem forstærkes fordi en seng er en nødvendighed, men optager betydelig plads. Heldigvis kan du gøre et hovedgærde til din seng, der gør soveværelset vises større. Hemmeligheden er at gå for højden til at forlænge udseendet af rummet mens matchende vægge for at give udseendet af mere åbne rum.

Instruktioner

•Find punktet på væggen hvor lederen af din seng hviler 7 fod høje. Hvis du ikke ønsker en 7-fods hovedgærde, derefter bestemme langs denne højde hvor højt du ønsker dit hovedgærde. Måle afstanden mellem toppen af din hjemmelavede hovedgærde og 7-foot mark.

•Mark i bredden af din krydsfiner ark med en lige linje på den højde du har fastlagt, ved hjælp af en blyant. Hvis du vil tilføje en figur, som en kurve, trekantede punkt i centrum eller arch, derefter skitsere dette langs linjen. Skær langs din tegnede linje med en stiksav at gøre en lige kant eller vise den form, du vælger.

•Få et stof til din hovedgærde, der blander sig med farven på dine vægge, kontraster ikke. Undgå alt for travlt eller tunge flerfarvede mønstre for at holde rummet ser store. Klippe stof til at måle 54 tommer bred og højden du bestemt plus 6 inches.

•Spread stof på en ren, flad overflade med forsiden nedad. Lag en ark af pladevat over stoffet. Glat stof og pladevat til at sikre ingen rynker ikke findes. Trim batting kanterne, så det er den samme størrelse som stoffet.

•Klippe et stykke af polstring skum til at matche den nøjagtige størrelse og form af din krydsfiner. Læg skummet centreret over pladevat og stof lag. Placer krydsfiner over skum og justere kanter.

•Kneel på bordet til tryk det nedad. Wrap det stof, som løber langs toppen af brættet rundt på bagsiden af brættet. Hæft gennem stof og pladevat hver 3 inches at sikre. Gentag dette trin med den nederste kant og begge sider at sikre stof, pladevat og skum mod bestyrelsen.

•Strømforbrug i standby forumet oprejst. Slip bestyrelsen bag din seng og skubbe sengen mod væggen for at fastgøre hovedgærde mellem seng og væg. Hænge en række indrammede billeder, et væg tæppe eller et maleri over hovedgærdet til at dække den målte afstand mellem toppen af hovedgærdet og 7-foot mark, hvis din hovedgærde ikke blev skåret til 7 fod høje.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com