Hvordan man laver et hovedgærde med højttalere til en teenagers værelse

September 19

At finde den rigtige hovedgærde for en teenagers værelse kan være en udfordring. Hvis det ikke er cool, kan den ikke godtages. For at undgå en eventuel konfrontation, kan det være nemmere at oprette et hovedgærde med indbyggede højttalere. Med højttalere i en usædvanlig sted kan appellere til din teenager kølighed faktor. Dækker hovedgærde med et stof, der kan lide din teenager kan også føje til dens appel. Bygning hovedgærde udstyret med højttalere kræver kun et par punkter.

Instruktioner

•Klippe 4 af 8 fod plader af krydsfiner til længde og bredde ønskes. Søge din teenager input på hvor stor eller lille han ønsker hovedgærdet til at være. Vælg de højttalere, der skal bruges. Disse højttalere skal være så tynde som muligt for at begrænse dybden af hovedgærde.

•Vælg hvor talere vil gå på hovedgærdet. De fleste højttalere har en skabelon til at skære hul. Sæt skabelonen på hovedgærdet og spore hullet. Brug i puslespillet til at skære ud taleren huller. Check at se, hvor langt talerne stick ud af bagsiden af hovedgærde før du installerer højttalerne.

•Klippe to 8-mund og to 4-fods træ grænseoverskridende stykker. Søm de to 8-fods stykker langs top og bund af hovedgærde; de to 4-fods stykker er naglet langs siderne. Denne grænse, som hjælper med at beskytte højttalerne, ombrydes rundt om bagsiden af hovedgærde, og skal være dybt nok til at forhindre talerne i at røre væggen når hovedgærdet placeres mod det.

•Monter højttalere i højttaler huller og sikre dem ved hjælp af højttaler-monteringsskruer. Slut højttalerkablerne til hver højttaler. Bore et lille hul i hovedgærde i det nederste område, der er skjult af sengen. Skub anden enden af højttalerkablerne gennem dette hul. Dette tillader højttalere at være tilsluttet et lydsystem.

•Dæk forsiden af hovedgavl--herunder højttalere--med 1/4-til-1/2-tomme skum polstring. Udfyldningen kan hæftes eller Limes for at holde det på plads i løbet af stof, der dækker processen. Dække hovedgærdet og polstring med et dobbelt lag af stof din teenager valgte. Fold enderne over på bagsiden af hovedgærde og hæfte stof på plads.

Tips & advarsler

  • Dette projekt kan tage fire til seks timer at fuldføre.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com