Hvordan man laver et hovedgærde & ramme

August 2

Hvordan man laver et hovedgærde & ramme

Hovedgærde og rammen er vigtige brikker i soveværelse møbler sæt. Der er mange muligheder, når du vælger at gøre et hovedgærde. Fra en gammel dør, kan til en billedramme til en hel væg, noget laves om til et hovedgærde. Hovedgærde kan være alt fra en enkel dekoration til en funktionel opbevaringsplads. En simpel hovedgærde og frame design kan ændres så de passer æstetiske lyst.

Instruktioner

Hovedgærde konstruktion

•Brug et målebånd, måle hver side af sengen. Foranstaltning fra den ønskede øverste punkt af hovedgærdet til 8 inches over gulvet selebeslag hovedgærde. Kombinere med bredden af sengen til komplet hovedgærde måling. Tilføje 8 inches til hovedgærde højde måling til at bestemme hovedgærde mount måling.

•Hav tømmer værftet udskårne stykker af 2-ved-12-by-8 tømmer til bed målinger. Skære 1/2-tommer krydsfiner til hovedgærdet målinger og pine stykker til hovedgærdet mount måling.

•Lay hovedgærdet stykke nedad på quilt pladevat. Skære quilt pladevat i form af hovedgærdet forlader 6 ekstra inches af pladevat rundt hver kant. Strække pladevat stramt omkring hovedgærde og hæftning. Gentag den samme proces med hovedgærde om batting side ned på den forkerte side af stoffet.

•Measure 6 inches fra hver side af hovedgærdet og vedhæfte de 1 x 4 pine stykker med 1 1/4-inch skruer. Fra bunden af pine stykker, måle 2 inches og bore to 1 1/4-inch huller 4 inches fra hinanden.

Bed rammekonstruktion

•Sand 2-af-12-by-8 stykker tømmer skåret kanter. Efter korn af træ, skal du bruge en klud til at anvende pletten. Følge anvisningerne fra pletten og Applicer yderligere lag som nødvendigt for at nå den ønskede nuance. Lad pletten tørre mellem frakker.

•Efter pletten er tørt, Påfør et lag polyurethan ved hjælp af et paintbrush og lad tørre fuldstændigt. Applicer yderligere lag som nødvendigt, indtil den ønskede finish er opnået. Lade hvert lag tørre fuldstændigt før du anvender næste, og let sand mellem frakker.

•Brug huller i pine stykker som guider, bor to tilsvarende huller i sengeramme stykke. Tillægge ramme stykke med hex bolte, møtrikker og lås skiver pine stykker.

•Align korrekt ramme stykker og hovedgærde med deres tilsvarende bed målinger. Tilslut stykker sammen ved hjælp af 1 1/4-inch skruer til at fastgøre hjørnebeslag på indersiden af hvert fælles.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com