Hvordan man laver et hus ser Elegant

April 12

Hvordan man laver et hus ser Elegant

Elegant indretning har en raffineret, delikat udseende. Dette look kan opnås ved hjælp af nogle udsmykning idéer, der omfatter subtile farver og teksturer i hele hjemmet. Det er vigtigt at holde indretningen simpelt og overskueligt med en sammenhængende farvepalet. Elegant indretning ikke har plads til elementer, der gør en erklæring eller skiller sig ud for meget.

Instruktioner

•Brug bløde, dæmpede farver til at male væggene, så de ikke forringer andre møbler. Vælg maling eller tapet farver, der komplimenterer farvepalet i hele hjemmet. Farverne skal have en rig, glat eller cremet look uden overvældende resten af rummet.

•Tilføj elegante rører til rum, som dekorative lister og high-end materialer. Læder, granit, marmor og rigt farvet træ som mahogni tilføje elegance til indretning. Bruge alle elementer i balance, så de ikke overmande hinanden.

•Tilføj fine tekstiler til rum, som satin. Bruge mønstrede vindue behandlinger såsom jacquard eller damask til at tilføje tekstur til et værelse. Hænge elegante vindue behandlinger, så de nå fra gulv til loft og strække ud over vinduet på begge sider. Brug tynde til at tilføje prikken over i'et til vindue behandling.

•Tilføj elegance på ydersiden af et hjem ved at holde værftet overskueligt og godt strigles. Holde plænen grøn, uden pletter og trim det regelmæssigt. Tilføje et eller to yndefulde træer som focal point. Træer med små, lyse blomster giver et elegant touch. Vedligeholde hjems ydre med frisk maling og rengør sidespor efter behov.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com