Hvordan man laver et hvidt soveværelse varm og hyggelig

December 3

Hvordan man laver et hvidt soveværelse varm og hyggelig

Et hvidt soveværelse kan se moderne og smarte, men det kan også se barske og uindbydende. Da soveværelser formodes for at have en hyggelig atmosfære for hvile og afslapning, er det vigtigt at tilføje elementer til et hvidt soveværelse, der vil gøre det en fredfyldt område. Tilføje hjemligt præg og grønne områder kan gøre et hvidt soveværelse ser varm og hyggelig uden at tage væk fra rummets farveskema.

Instruktioner

•Undgå metal og glas møbler og dekorative accenter, ingen af dem er "hyggelige" materialer. Da hvid kan se barske, prøv at udligne hvidt når det er muligt ved hjælp af rige træ møbler i stedet for metal og glas.

•Brug bløde stoffer så vidt muligt. Vælg hvid kaster og puder, der også har lyse designs og mønstre, for at hjælpe med at skabe et hyggeligt miljø. Du kan også blande hvid med off-white farver til at tilføje blødhed til rummet. Brug kaster, sengetæpper og tæpper, der ser bløde og varme, som fluffy tæpper på trægulv. Det samme gælder for din seng dækker--Vælg tekstiler, varm og blød.

•Decorate med varm, hjemlig rører. Hænge op billeder af familie og venner i trærammer, tilføje et par planter for at bringe et strejf af natur i dit soveværelse, og kigge efter vægtæpper, der bland hvid med varmere farver.

•Undgå ved hjælp af overhead belysning, som ofte er temmelig barsk. Sæt et par bordlamper rundt i lokalet til at skabe en blød belysning ordningen. Bordlamper også fungere bedre end stående lamper, der kan tilføje til rod i dit soveværelse og gøre det synes mindre indbydende. Stearinlys også arbejde for at skabe ekstra blød belysning.

•Brug gardiner i stedet for blinds. Blinds kan tilføje til hårdheden af en hvid rum, mens off-white eller hvide gardiner, lyse funktion design ofte tilføje til rigdommen af et rum, som de flyder stykker stof. Bruge tykke gardiner for en virkelig varm virkning eller letvægts gardiner for en mere delikat følelse.

Tips & advarsler

  • Undgå skinnende stof, som synes langt mindre hyggelige end tekstureret stoffer.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com