Hvordan man laver et karbad Surround

January 21

Hvordan man laver et karbad Surround

En balje surround, hvilket betyder det materiale, der anvendes til at dække mure rundt om karret, kan være alt fra glasfiber til forseglet træ, men den klassiske tilgang af keramiske fliser er stadig en af de mest populære. Fliserne er klæbet fast til væggen omkring karret, som regel i et gittermønster, der starter på karret og bevæger sig opad. Som med alle job, flisebelægning, er mellemrummene mellem fliserne fyldt med cementmørtel, undtagen plads sammen med den balje, som skal være tætnes for at give ekstra beskyttelse mod fugt.

Instruktioner

•Mark i midten af bredden af en af væggene i nærheden af karret. Hold dit niveau på markeret og udvide linjen lodret fra karret rand til loftet.

•SCOOP nogle fliser lim på din indskåret murske og sprede det langs væggen lige over karret, fra ende til anden. Murske vil gøre en kam mønster i den lim, der kan du stadig se den lodrette linje gennem limen.

Hæng den nederste række fliser langs toppen af karret rand, begyndende med en flise på begge sider af den lodrette streg. Bygge ud fra midten mod kanten af væggen. Afstand nubs på siderne af fliserne vil holde dem ordentligt afstand fra hinanden, og fra kanten af karret. Bruge en flise sav til at skære fliser ved enderne af rækken, så de passer i hjørnerne.

•Applicer mere lim til væggen over den nederste række fliser. Begynde at arbejde på den næste række fliser, igen startende fra midten. Gentag for hver efterfølgende række indtil hele væggen er dækket. Gør det samme på de andre vægge. (Bemærk: Hvis der er VVS-armaturer eller andre forhindringer på væggen, skære fliser omkring dem med flise saven.)

• Lad fliser sæt natten over. Sprede injektionsmørtel over vægge, fra toppen af hver væg arbejder nedad, med en murske af injektionsmørtel. Bruge den lange kant af murske til tryk på injektionsmørtel ind i mellemrummene mellem fliser, mens skrabe overfladen. Udfyld alle linjer undtagen den vandrette plads mellem den nederste række fliser og badekar rand. Tørre op overskydende injektionsmørtel med en våd svamp.

• Lad injektionsmørtel tørre i 24 timer. Hvis fliserne vises tåget eller overskyet, tørre dem igen med en våd svamp. Lægge en glat, ubrudt perle af caulk i den vandrette linje mellem badekar rand og den nederste række fliser. Give caulk og injektionsmørtel en anden 48 timer for at indstille, før du bruger karret.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller, når skære fliser.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com