Hvordan man laver et lille rum synes større

February 20

Hvordan man laver et lille rum synes større

Små rum behøver ikke at føle mørke, nusset eller trange. Der er enkle måder at gøre små rum føler lysere og roomier--fra top til bund! Følg disse tip for at "udvide" dine små rum.

Instruktioner

•Opret rummet og kontrast ved at male forskellige områder for at give hver deres egen zone. Male din forstuen eller gangen en sjov farve, det samme for køkken og små kroge. Det vil virke som om du skaber mere plads i din plads, i stedet for bare én samlet farve.

•Gentag prints og motiver som en moderne kant eller metallisk tapet i køkkenet og igen i gangen. Dette er en sjov måde at gøre en lille rum synes grander uden at være over toppen.

•Brug lyse farver på gulve. Uanset om du har hårdttræ eller tæppe, forsøge at holde det så let som muligt. Trægulve kan være farvet hvidt, og hvis dit tæppe ikke er hvid, brug tæpper, der er hvid eller lys farvet i hele dit rum. Hvis du får god sollys i dit space, Husk at sollys har tendens til at hoppe ud gulve og vil skabe en lys og luftig effekt.

•Incorporate illustrationer, striber eller forhæng fra gulv til loft. Tricket er at gøre den øjeblik opad, som gør et rum synes større. Tapet understreger altid højt til loftet, og hænge store stykker af kunst fra kanten af loftet vil igen bringe fokus. Gardiner, der hænger på kanten af loftet og ende på gulvet også understrege denne effekt.

•Mix i en eller to overdimensionerede stykker af møbler. Dette kan synes ulogisk, men at have en eller to store stykker af inventar kan faktisk narre øjet ved at gøre resten af møblerne synes mindre. Plus, har et stort, interessant samtale stykke tendens til at tage fokus fra lidenhed i jeres plads, fordi det er uventet. Det uventede er altid sjovt!


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com