Hvordan man laver et skrivebord fra et spisebord

February 25

Hvordan man laver et skrivebord fra et spisebord

Du har et spisebord, som du aldrig bruger, og hvad du behøver er et skrivebord. Snarere end at slippe af med en og købe den anden, hvorfor ikke lave et skrivebord fra spisebordet? Det tager bare en lille mængde af arbejde for at skabe den perfekte arbejdsoverflade til et office-projekt. Når du er færdig, vil du have en stor arbejdsplads med masser af plads til at sprede ud bøger, kort og papirer.

Instruktioner

•Indstil hvis dette vil være en permanent konvertering, eller hvis dit spisebord skrivebord bliver nødt til at tjene to formål. Hvis stykket har at gøre dobbelt told, kan du bruge elementer, oprette og fjerne nemt når dreje dit spisebord i et skrivebord.

•Juster højden af bordpladen. Toppen af en standard pult er ca 29 i. fra gulvet, mens spiseborde er typisk højere. Hvis du laver en permanent ændring, kan du justere højden ganske nemt ved at skære ned benene på bordet med en sav. Hvis ændringen er midlertidig, skal du muligvis installere en aftagelig bakke under bordet for computerens tastatur, så du kan arbejde komfortabelt.

•Build op til gøre plads, der vil lade dig beholde din referencematerialer og kontor forsyninger handy. En købt eller hjemmelavet hylde, der er omkring 4 ½ ft. lang, 1 ft høj og 1 ft dyb virker perfekt: stash dine ordbog og printer nedenunder, bruge bogstøtter til at holde din højere bøger på toppen og tilføje dine foretrukne desk lamp og blyant krukke til bekvemmelighed.

•Build ned til Opret storage til større ting eller de ting, du ikke bruger meget ofte. Du kan installere hylder mellem bordben og linje dem med kurve til at opbevare kontorartikler. En kort, 2-skuffe arkivskab skal bare passe nedenunder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com