Hvordan man laver et sted i din stue til et bord for at spise på

January 23

Hvordan man laver et sted i din stue til et bord for at spise på

Mange lejligheder og mindre huse har køkkener for lille til at rumme et bord og stole, men de tilbyder ikke separate spisestuer. Den logiske alternativ er at skabe en spiseplads i stuen. Selv om bare at sætte alle møbler i værelset sammen kan skabe en rodet udseende mashup, at skabe en visuel magtens rum kan gøre et rum synes som om det var to. Organisere din levende og dining room møbler den korrekte måde, og du kan give op spise på sofabordet.

Instruktioner

•Divide din stue i tredjedele. Du vil bruge tredje tættest til køkkenet som din spiseplads. De andre to tredjedele af rummet vil være din stue.

•Lay ned et stort område tæppe i stue området. Placer tæppet, så længden løber i hele bredden af rummet for at skabe en visuel effekt af et separat rum.

•Sæt din sofa i den ene ende af tæppet og stole og en sidebord i anden enden af tæppet. Arrangere din underholdningscenter på den fjerneste væg fra køkkenet, i mellem siddepladser områder.

•Sæt spisebord og stole i midten af den udpegede spiseplads. Forlade en tom strimmel af rum mellem spisestue og levende områder at give dit øje visuel anelse om at der sker en ændring. Forlade rummet hele tabellen, hvis du har plads, så arrangementet ikke ser overfyldt.

•Decorate din spisestue bord med en centerpiece og dækkeservietter, der koordinerer med din stue møbler. Denne touch vil binde rummets look sammen pænt samtidig opretholde de separate områder.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com