Hvordan man laver et surfbræt hylde

September 24

Hvordan man laver et surfbræt hylde

For den person, der elsker surfing, fornuftigt et surfboard væg hylde lige. I stedet for at dekorere din stue med flade, kedelig væg hylder, skal du bruge stykker af gamle surfbrætter til at skabe unikke reoler. Disse hylder kan også foretages fra enhver hårdttræ. Bestyrelser bryde hele tiden; i stedet for sorg udødeliggøre tabet af dit bord, det. Når dit bord bryder, gøre det til et stykke brugbar kunst i stedet for papirkurven.

Instruktioner

•Klippe bord til brugbare dele. Alle bestyrelser bryde forskelligt, så snittet afhænger af bestyrelsen. Afbrød alle de takkede kanter, og markere linjen med en blyant til at oprette en lang, flad side at sætte mod væggen. Hvis du bruger et stykke træ, tegne en halv-surfbræt figur med en blyant på tavlen startende fra en af de øverste hjørner. Den grundlæggende form er pegede på toppen og bredere i bunden (Se ressourcer).

•Klippe langs blyant mærkerne med en sav til at gøre figuren grundlæggende hylde. Hvis du bruger bagsiden af surfbræt, efterlade finner og knyttet til ekstra detaljer. Klip figuren med en stiksav for de glatteste og straightest nedskæringer. Hvis du ikke har adgang til et puslespil, score bord med en hobbykniv og skær bestyrelsen med en hack sav.

•Sand nogen uslebne kanter på brættet for at forhindre, at skære dig selv. Sand hele bestyrelsen, hvis du opskæring af træ.

•Applicer en primer til bestyrelsen hvis du vil male det. Hvis du planlægger at forlade det som det er, forsegle board for at beskytte det fra yderligere skader.

•Paint bestyrelsen dog du gerne. Lad tørre og anvende en fugemasse for at beskytte malingen fra chips eller skader.

Hæng hylden ved at fastgøre beslagene til væggen studs og placere hylden på toppen. Derefter skrue gennem de kantede parenteser i hylden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com