Hvordan man laver et tæppe med imiteret pels

August 12

Hvordan man laver et tæppe med imiteret pels

Hvis du nyde rustikke, sydvestlige eller rustikke-chic indretning, kan du nyde udsmykning med pels. Fur gobeliner, kast og tæpper giver ethvert rum, en følelse af varme og nærhed. Pels tæpper kan især låne varme til en nøgne hårdttræ gulv eller tilføje blødhed og visuel interesse til tæpper. Folk som pels tæpper, fordi de er varme, bløde og trøstende. Hvis du kan lide udseendet af pels, men ikke er villige til at bruge reelle dyrehår, kan du overveje at bruge kunstskind. Imiteret pels kan være så overdådigt og varm som den ægte vare uden at skade dyr for at få det. Imiteret pels tæpper er meget lettere at rengøre end en ægte sort, og meget billigere. Mange faux fur tekstiler er maskinvaskes og kommer i eksotiske prints og teksturer, såsom zebra, tiger, chinchilla eller isbjørn.

Instruktioner

•Decide på en form for dit tæppe. Du kan vælge en geometrisk figur, f.eks. et rektangel, cirkel eller oval, eller en mere amorf form. Amorfe linjer efterligner formen af et dyr med lange, smalle kurver enten enden, og fire mindre kurver i hjørnerne til at efterligne ben. Lang, lavvandet kurver mellem benene efterligne dyrets bug.

•Klippe et mønster af avispapir. Passe sammen flere stykker af avispapir og tape dem sammen med malertape. For eksempel, hvis din avispapir er 24 inches firkantet og ønskede et tæppe er der 6 fod lang og 4 fod bred, tape sammen to rækker af tre stykker af avispapir. Spore din valgte figur på avispapir og skære det ud.

•Lay mønster på pels-side af dit stof og spore omkring mønster med kridt. Gøre din linjer som tyk og mørke, som du kan; kridtet gnides kan let.

Anslag dysefastgørelsen del pels retning du spores og brug malertape til at holde hår fra hinanden. Dette forhindrer dig i at skære skindet og gør det ser laset. Skær forsigtigt ud af dit tæppe langs kridt linjer med en skarp saks.

•Brug din avispapir mønster for at skære et stykke af sikkerhedskopiering stof, såsom jute eller følte. Sørg for din opbakning stof er robust og maskinvaskes.

•Sæt opbakning stof til bagsiden af den kunstskind med spredes et tyndt lag af flydende søm over den opbakning struktur, meget opmærksomme på kanterne. Match kanterne af opbakning og pels præcis før du trykker på stofferne sammen. Tillad tæppe til tørre natten over før brugen for at sikre stykkerne overholder korrekt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com