Hvordan man laver et teater med plads til mit hus

April 3

Hvordan man laver et teater med plads til mit hus

At gøre et hjem teater med plads til dit hjem er forholdsvis enkel, hvis du har plads til at slå en eksisterende rum til en underholdningsplads. En ubrugt værelse eller et værelse, der hører til et barn, der er vokset op og forlod sit hjem er gode valg for din hjemmebiograf værelse. En ubrugt kælderlokale vil give en god placering til din hjemmebiograf på grund af dens naturlige lydisolering og begrænset lys.

Instruktioner

•Klart ud i rummet, du ønsker at bruge som en hjemmebiograf og vælge en maling farve, vil forøge oplevelsen teater. Hvis du ønsker at bruge rummet kun som et teater, gå så mørke som muligt med malingen til at minimere belysning i rummet. som vil berøre skærmen. Mørk grå og brune arbejde godt da de ikke vil påvirke farven på dit billede. Hvis du planlægger at bruge rummet til andre formål udover filmoplevelser, vælge en medium-mørk tone.

•Paint dine vægge og loft i din valgte farve, bruge pensler til at få maling ind i hjørner og trim og derefter rulle de større flader.

•Udskift din nuværende lamper og lys skifter med dæmpbare inventar og lysdæmper switches til at forbedre din tv-oplevelse. Lysdæmpere med fjernbetjeninger er bedst, så du kan dæmpe belysningen fra dit sæde. Disse er tilgængelige fra hjem forbedring butikker. Følg instruktionerne, der følger med produktet skal installeres armaturer og switche.

•Fasten tunge, mørke gardiner over din windows, valg af gardiner og stænger, der strækker sig mindst 6 inches ud over vinduet i hver retning for at minimere det lys, der utætheder i omkring stoffet. Stoffet vil også hjælpe bryde op en flade overflader af væggene, hjælpe rummets akustik.

•Lay tæppe i værelse hvis du har hårde gulve eller dække mest af det åbne rum med tæpper hvis du er bekymret for fugt i en kælder theater. Tæpperne vil hjælpe med både komfort og akustik.

•Vælg en skærmstørrelse, der fungerer godt med dit værelse og din visning komfort. Som en generel retningslinje, skal du multiplicere den diagonale skærmstørrelse med 1,5 til få minimum siddepladser afstand. For eksempel, hvis du har en 56-tommer skærm, vil du sidde mindst 84 inches (7 fod) væk.

•Vælg en projektor passer til dit budget og din skærmstørrelse. Projektorer kommer i forskellige størrelsesforhold, hvilket betyder højde versus bredde er forskellige, så matcher din projektor valg med din skærm. Vælge den højeste opløsning projektor du har råd, såsom 1080 p, til bedste billedkvalitet.

Hæng skærmen ifølge producentens anvisninger på en af de smallere vægge af dit værelse. Dette giver dig flere siddepladser afstand for flere rækker langs længden af rummet. Det gør også af skærmen større.

Hæng din projektor i loftet efter din producentens instruktioner, sigter det, så det vil fylde skærmen uden nogen medlemmer af publikum casting skygger.

•Tilslut din afspilningsenheder, f.eks. en DVD-afspiller eller computer, til projektoren. Placer afspilningsenheder, hvor de kan også nemt nås.

•Sæt de talere, der går med dit playback system i hele lokalet. Surroundlyd, vil du generelt har to højttalere på forsiden, en til højre og venstre side af skærmen, og to større højttalere på højre og venstre bageste hjørner. Følg alle instruktioner, der følger med dit højttalersystem til at oprette disse korrekt.

•Fasten for tilslutning af kabler til alle dine enheder tæt til vægge og gulv så de ikke ser grim eller oprette tur farer. Bruge kommercielle ledningen covers, tilgængelig på hjem forbedring butikker, hvis du har lyst.

•Installer siddepladser, der passer nemt ind i stuen og er behageligt for dig og din familie. Standard lænestole og sofaer med osmannerne arbejde godt for værelser, der også tjener som generelle indsamling områder (undgå skråstole, fordi de ændrer din visningsvinkel), mens biograf-stil siddepladser fungerer godt for dedikeret hjemmebiograf værelser. Forlade 30-36 inches af walking plads omkring siddepladser, så du kan flytte gennem rummet komfortabelt.

•Test dine lyd- og videokvalitet ved at spille en film. Hvis dit værelse lyder som om det har en lille ekko, tilføje bløde indretning elementer såsom hængende gobeliner for at dæmpe lyden. Hvis lyden synes dæmpede, tilføje hårdt indretning elementer, såsom indrammet plakater, at skabe mere sund refleksion.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com