Hvordan man laver et værelse kig højere

May 28

Hvordan man laver et værelse kig højere

Kan du vide hvordan man laver et værelse ser højere hvis dit drømmehus havde højt til loftet, men du kunne ikke råd til det. Højt til loftet kan være besværligt at støv & selv maling. Her er hvordan man kan gøre dit værelse føle taller uden alle opretholdelsen af høje lofter.

Instruktioner

•Undgå at skære dine vægge i halv. Hvis du har paneler, der løber til den midt punkt på din væg, overveje at fjerne den. I kunst, den generelle regel er at bruge tredjedele, ender intet i midten eller det ser unge. Prøv at sætte paneler 2/3 's af vejen op ad væggen. Det giver plads til en plet af lyse farve, der kan være for overvældende, hvis du skulle male hele væggen at farve.

•Opret effekten af en Gråsælens loft, således at det lavere loft giver mening. Du kan gøre dette ved at bringe din loft farve på væggen i en vandret stribe.

•Ændr ud af loftet. Dit loft kan føle lavt, fordi det faktisk er lav. Drop lofter blev populære flere årtier siden. Hvis du ikke kan fjerne dem helt, kan du overveje at skifte dem ud. De har endda loftplader, der ligner metal. Check med en professionel til at se, om det er muligt at ændre ud fliser til bejdset træ paneler, som blev udført i en episode af Trading Spaces. Selv hvis du går med en frisk hvid flise vil det gøre hele forskellen i verden.

•Draw øjet opad. Dette kan gøres ved at sætte et knudepunkt på loftet som en stor lys armatur eller endda en tin loft.

Hæng gardiner tættere til loftet. På denne måde de hugge ikke oppe pladsen så meget & de vil ligne væske kolonner. Også undgå gardiner, der ender på vindueskarmen hvis det er muligt, fordi disse vil bryde op den lange linje.

•Opret høje knudepunkter. Prøv at bruge pladsen op til loftet når det er muligt. Du kan gøre dette ved at male pejs væggen en anden farve. Du kan endda tilføje i sten omkring pejsen & gøre det gå hele vejen op. Du kan stadig tilføje en mantel ved faktiske pejsen. Hvis du ikke har en pejs, bygge i reoler.

•Undgå at gøre dit værelse virke kortere med lamper, der er for stor til rummet. Hvis du virkelig nødt til at have en lysekrone, forsøge at swag det over et bord, så det ser ud som det er meningen at være lav. Loft fans kan også gøre et rum føler kortere & dine taller Gæster kan føle sig som de behøver for at ænder for deres egen sikkerhed.

Tips & advarsler

  • Hvis alt andet fejler gå til lodrette striber. Så tingene ikke ligne en cirkus, gå til en tone på tone effekt ved hjælp af samme farve i forskellige finish, så det virker for overvældende.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com