Hvordan man laver et værelse ser større med maling

October 15

Hvordan man laver et værelse ser større med maling

Hvis du ved hvordan man laver et værelse ser større med maling har du uendelige muligheder. Du kan omdanne næsten enhver lille lejlighed eller ejerlejlighed med bare et par bukke. Det er en billig makeover, der kan være en weekend-projekt.

Instruktioner

•Match maling farve til din sofa. Dette fungerer godt, hvis du har en neutral sofa. På den måde sofaen vil ikke holde ud i rummet så meget fordi det plejer kontrast mod væggen. Det vil virkelig hjælpe dine møbler blend & give en illusion af mere plads.

•Stick til neutrale farver. Der er ingen magiske farve, der gør dit rum ser større. Det er ofte troede, at mørke farver vil gøre dit space synes mindre. Nogle kan lide de hyggelige effekt det skaber, næsten ligesom levende inde i et smykkeskrin. Neutrale farver næsten gør væggene synes som de vigende, fordi de ikke er blaring i dit ansigt.

•Fjern alle paneler eller tapet fra væggene. Dette vil gøre hele rummet synes lysere & mere luftige.

•Se loftet. Vælg en lys loftet farve, der knap nok kontrast med din vægfarve. Du kan endda bruge hvid. Hvis du har en skrånende loft eller et kvistværelse, prøve at male loftet den samme som vægfarven for et godt flow i stedet for at hakke oppe pladsen.

•Don't glemmer din visning. Hvis du har høje Vinduer forsøge at matche et af de maling farver, der svarer til visningen. Dette kan hjælpe tegne øjet & give følelsen af at der er mere plads end der egentlig er, især hvis du har en gårdhave.

Tips & advarsler

  • Undgå faux finish i små rum. Mens disse var populære for et par år siden de kan virkelig gøre en plads synes lukket i & de kan selv ligner mug til nogle house hunters.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com