Hvordan man laver farvede kabinetter antikke

March 12

Hvordan man laver farvede kabinetter antikke

Afhængigt af farven, bejdset kabinetter enten lyse op et værelse eller giver rummet en dramatisk udseende. Uanset om du bruger skabene i dit køkken, badeværelse eller nulevende rum, kan du ændre det overordnede udseende af træ. Udskiftning af skabene er dyre, og male skabene skjuler det naturlige træ. Farvning og antik skabene ændrer udseendet uden at ofre stor udseendet af den oprindelige træ.

Instruktioner

•Aftør kabinetter med en mikrofiberklud, der absorberer støv fra kabinetterne. Hvis din kabinetter har nogen form for dekorative trim eller kantning, derefter rengøre disse områder ved at gnide en gammel tandbørste mod skoven og aftørring med en klud.

•Rengør kabinetter med en træ olie renere. Gnid renere på kabinetter; efter et par minutter, forsigtigt buff træet med en tør klud. Tør ned i skoven, og sørg for, at du fjerner alle spor af renere.

•Distress træ ved at gnide den fine sandkorn sandpapir og slibning blok omkring kanter og håndtag på skabene. Brug sandpapir på områder, der typisk viser mere slid på antikke stykker, såsom kanter. Holde gnide indtil du skræl væk nogle af de gamle pletten.

•Pick en mørk plet der er et par nuancer mørkere end pletten i øjeblikket på skabene. Male pletten langs de dekorative områder af skabene og på nogen områder med hævede kanter, herunder trim. Efter et par minutter, gnid den gamle rag på tværs af områder til at fjerne den ekstra pletten. Den mørke plet giver stykket patina fundet på antikke kabinetter.

•Beskyt din nyligt antikke kabinetter med et lag af polyuretan, lak eller anden rydde fugemasse. Male klarlak på kabinetter med en skum pensel, efter den naturlige korn af dit træ. De klarlak holder pletterne fra skrælning off træ.

Tips & advarsler

  • Hvis din kabinetter har pille pletter, eller streak mærker er indlysende, så strippe gamle pletten med en farvefjerner. Anvende en lettere jakke af pletten på alle områder af træ og derefter bruge den mørkere pletten som foreslået.
  • Overvej at fjerne de skabslåger, hvis du ikke kan nemt nå alle områder af skabene. Efter endt dørene, vedhæfte stykker til kabinetterne.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com