Hvordan man laver farvet beton gulve ligne flise

January 23

Hvordan man laver farvet beton gulve ligne flise

Farves og beskidt betongulve kan være nedslående, når man ser på dem dag efter dag, men der er en fornuftig løsning at øge den visuelle appel af gulvet. Ved at gøre betongulve ligne flise, kan du give et værelse eller terrasse område et helt nyt look. Med lidt tålmodighed og en rolig hånd, kan din betongulv give udseendet af en splinterny flisegulv af tid i weekenden er slut.

Instruktioner

•Kontroller, at betongulv er helt ren. For dårligt farves betongulve, gælde en tunge konkrete affedter og stripper med en maling rulle for at hjælpe med at fjerne forurenende stoffer, der kan interferere med udsmykning af beton. Tillad affedtningsmiddel til at forblive på gulvet i to til tre minutter, men ikke lad det tørre. Skrub gulvet med en stiv børste til at løsne og fjerne integrerede partikler og skyl gulvet grundigt, indtil der er ingen resterende tegn af affedtningsmiddel på beton. Tillad beton tørre i mindst seks timer før du fortsætter.

•Stir beton og murværk limning primer forsigtigt med en maling stick, være omhyggelig med ikke at indføre luftbobler til materialet. Anvende en frakke af primeren til renset beton gulvet ved hjælp af en maling rulle, grundigt dække overfladen, men ikke tillader primer til pyt op. Tillad primer til tørre i otte timer før maleri flise design på beton.

•Vælg to til fire glasur farver til din faux fliser, afhængigt af hvor meget dybde du ønsker dine fliser til at have. Grundfarven skal være den farve, du vil injektionsmørtel, eller mellemrummene mellem fliser, til at være. Du har brug for mindst én mere farve, der er et par nuancer mørkere end grundfarven. Hvis du vælger at få mere dybde i dine fliser, skal de resterende farver være et par nuancer lysere eller mørkere end grundfarven.

•Paint den hele betongulv med grundfarven, som du har valgt med en god kvalitet maling roller, at sikre, at der er ingen bare pletter. Tillad underlak tørre for to til fire timer.

•Fastsætte mønster af dine fliser på konkrete gulvet. Typiske mønstre omfatter kører bond, sildeben, jack på jack, kurv væve eller tilfældig design. Holde 3/4-inch blå maler tape på gulvet for at skabe design, du ønsker - gulvet under den maler tape vil danne fugerne mellem fliserne.

•Sponge den mørkeste farve på fliserne ved hjælp af en havet svamp. Suppleant hvordan du holder havet svamp ved at dreje, så det vil ændre design venstre på gulvet. Begynde på kanten af flisen, hvor farven burde være den dybeste og arbejde mod midten af flise til den mest realistiske look. Wad op et stykke ost klud og duppes over glasur til at blødgøre effekten. Tillad glasur til tørre i mindst to timer.

•Gentag den sponging og ost klud teknikker med medium skyggen af glasur, så lad det tørre i to til tre timer. Slut af med den lyseste farve glasur, du vælger, gentage den samme proces og lade det tørre helt i ca seks timer. Dine farver bør anvendes i denne rækkefølge: base coat, mørkeste farve, medium, lyseste farve.

•Fjern den maler tape fra gulvet til at afsløre fugerne. Tynd en lille mængde af grundfarven glasur i en lille skål ved at lægge noget vand. Med en lille pensel, male langs fugerne til at give dem mere dybde til et færdigt look. Tillad glasur til tørre i 24 timer før de giver regelmæssig trafik i området.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com