Hvordan man laver farvet glas vindspil

October 15

En sommeraften tilgange og du sidder på din front veranda swing, føle den varme blid brise. I fjerne hører du lyde en vind kime, og du vil beslutte, at du ønsker en. Her er hvordan man laver en farvet glas vinden kime:

Instruktioner

•Ansigt til din lokale håndværk butik og købe en pose af pre-cut stykker af glas. Købe pre-cut stykker sparer dig fra at skulle skære glasset, og bore huller i det. Køb en pakke af fiskeri linje og et stykke træ 4 "x 4" x 2 ". Køb en glas cutter, hvis du vælger at skære dine egne glas. Hvis du bruger almindeligt glas, skal du skaffe glasmosaikker maling, en dåse polyurethan eller sealer og to små pensler for at gøre din egen farvet glas stykker.

•For at forberede dine egne glas, du bliver nødt til at planlægge din vinden kime, før du begynder at skære.

•Vælg stykker glas, der handler om samme vægt. Større stykker vil bryde de mere delikate stykker som de hoppe ud af hinanden på din vinden kime.

•Draw en papir mønster af de figurer, der appellerer til dig. Du kan også spore fra en yndlings stykke tapet med blomster eller muslingeskal formularer på det. Valget er dit at gøre. Klip mønstret ud.

•Sæt og tape mønster over stykke glas du planlægger at bruge. Bruge glas cutter til at skitsere langs mønster design. Hold kutteren vinkelret på glasset og pres, som du bevæger din hånd. Når du har afsluttet sporing mønster med glas cutter, skal de overskydende glas nemt bryde væk langs stress point du har oprettet.

•Drill et hul i glasset. Bruge en håndholdt boremaskine med lidt diamond belagt. Bore hul ca 1/4 tommer fra toppen af glasset. Passere fiskesnøre gennem det hul, de netop har givet i dit glas. Derefter binde en knude stramt til toppen af glas stykke. Du vil ved hjælp af varierende længde af fiskesnøre.

•Paint hvert stykke for stykke glas. Sørg for der er ingen skarpe kanter at skære du fingre. Tag en lille pensel og let anvende farvet glas maling til hvert stykke og omkring alle kanter. Da malingen er tynd kan du blande mere end én farve på glas til at give det et marmoreret look. Forsigtigt flytte en tandstikker i hele malingen til at glatte det ud. Hænge stykker til at tørre grundigt for omkring 24 timer. Hvis nogen luft bobler form, pop dem med en tandstikker. Maling vil blive vist overskyet på første men i sidste ende vil tørre til en gennemsigtig look. Efter malingen har grundigt tørret kan så du anvende polyurethan sealer og lad tørre i yderligere 24 timer.

•Hold strygere op til basen for at fastslå, at din stykker vil røre hinanden som vinden blæser gennem dem.

•Drill et lille hul i bunden, hvor du ønsker den linje til at hænge fra, ca 1/4 tommer fra kanten. Passerer den åbne ende af fiskeri linje gennem hullet i basen og binde en knude. Bore to små huller tæt på hinanden i midten af den træ base. Passere en fem tommer stykke af fiskeri linje gennem de to huller og gøre en sløjfe, binde en knude.

Hæng din vinden kime fra din veranda eller en nærliggende træ.

Tips & advarsler

  • Sørg for, at du bruger næsten de samme vægt glas stykker, tungere dem vil bryde de mere delikate stykker.
  • Brug beskyttelsestøj, når du arbejder med øvelser, glas kuttere og saks.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com