Hvordan man laver Faux Arch sten

June 6

Hvordan man laver Faux Arch sten

Faux arch sten anvendes på en overflade eller mur for at skabe indtrykket af en vægt-støtte sten buegang. Sten kan være fremstillet af let, nem at skære og snitte Styrofoam plader, som kan indsættes på væggen og malet for at gengive en realistisk overflade. Styrofoam er hurtig, nem at arbejde med og relativt billigt, gør det et godt projekt for begyndere, da hver sten kan skæres flere gange for at få det rigtige. Starte med et billede af en bue, du gerne for reference.

Instruktioner

Gør sten

• Hold et stykke pap mod et ansigt af den bue, som du vil vedhæfte sten og trace arch op på det til en skabelon. Skære skabelonen med en boks kniv og placere den på din ark af 2-tommer-tykke Styrofoam.

•Trace skabelon på Styrofoam. Brug din reference billede til at tegne sten omkring buen på Styrofoam, som de vises i billedet, ved hjælp af en permanent markør. Arbejde for at skabe en afbalanceret udseende, således at sten på hver side af buen er ens i form, størrelse og placering.

•Klippe sten ud med en stiksav eller band så langs konturerne. Bruge en Surform Rivejern flyet til ru kanter, oprunding dem i ansigtet for at oprette en jævnere, mere sten-lignende kant. Bruge en boks kniv til at skære i ansigtet af sten, at skabe gruber og gøre overfladen lidt ujævn. Sand hver sten glat med en tilfældig orbit sander og 150-sandkorn sandpapir i et rum med masser af ventilation.

•Vælg tre farver fra afbildningen arch. Vælg den vigtigste farve af sten, en mellemlang tone, man skal være den mørkeste farve i stenen og man skal være den letteste. Bestil nok til at dække sten med hver farve. Bland dem med standard hvid skole lim, tre dele maling til én del lim.

•Brush en tyk pels af medium grundfarven over stenene med en engangs pensel. Dække alle kanter og anvende maling tykke nok til at fylde i bunden af hvert klip og divot. Tillad denne frakke til tørre grundigt. Skyl børste straks i varmt vand og sæbe.

Tilføjelse af detalje

•Pour små mængder af alle tre farver i åbne beholdere, såsom maling bakker. Bruge en kunst pensel til at male den mørkere farve i alle indrykninger i brikker. Tilføje højdepunkter omkring kanten af hvert område med den lyseste farve, ved hjælp af den samme pensel.

•DIP større pensel du brugte til den base coat i medium, så mørke og lys. Anvende det over overfladen af stenene arbejder med et X bevægelse til at blande, eller scumble farverne sammen. Lade dette blend let til skygger og højlys du malet.

•Brush alle tre farver på en plastik "uld" skrubber med et håndtag. Bemale dette på tværs af sten, mens det er stadig vådt, tilføje en pebbled tekstur til overfladen, yderligere mottling malingen. Gøre det muligt malingen til at tørre natten over.

•Installer sten med byggeri lim, eller kørsel tre tommer drywall skruer gennem dem, kører hovedet lige forbi overfladen, hvis du vil fjerne dem senere. Udfylde hullerne til skruer med malerens caulk og maling over dem.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com