Hvordan man laver Faux glasfiber Rock

February 2

Hvordan man laver Faux glasfiber Rock

Faux glasfiber klipper er funktioner, der er blevet mere og mere nyttig omkring hjem eller haven. De kan gøres til enhver figurstørrelse eller farve, give dem en bred vifte af anvendelser fra dekorative haven placering, at funktionelle dækning skæmmende landskabsarkitektoniske funktioner. Processen med at gøre en faux glasfiber rock er en simpel en, der kræver de samme færdigheder, som bruges til at skabe papier-mache, kun med et sidste lag af glasfiber klud frem for avisen. Når din rock er blevet bygget, kan glasfiber overflade derefter males uanset farve ønskes.

Instruktioner

•Kontrollér ramme for din rock, ved hjælp af hønsenet. Skære en del af hønsenet brug bidetang og bøje wiren ind i form af din rock. Twist de løse ender af wiren sammen ved hjælp af tænger til at binde kanterne og fuldføre den afrundede form af klippen.

•Klippe avis i strimler af to inches i bredden. Brug en pensel til at anvende kunst pasta til avis strips iblødsætning strips gennem. Anvende stripsene til figuren wire, der dækker wire helt med to lag af avisen, med det andet lag anvendes vinkelret på først. Overlap strimler af avis omkring en halv tomme når anvendelse og tillade avis tørre i seks timer efter hvert lag er placeret.

•Klippe glasfiber klud i strimler to inches i bredden og otte inches i længden for nem anvendelse. Brug en roterende fræser med en ny skæring hjulet til at skære klud.

•Mix resin efter fabrikantens anvisninger. Harpiksen tykner som det tørrer, så kun forberede nok til 10 minutter brug ad gangen. Vent tre minutter for harpiks at aktivere fuldt ud før anvendelsen.

•Sæt en stribe af glasfiber klud over papmaché klippen, følger konturerne af den kablede ramme. Hæld harpiks over strimlen og bruge et håndværk stick til at sprede harpiksen over overfladen af kluden. Som du sprede harpiks, flok og rynke klud tilfældigt for at simulere en rock naturlig struktureret overflade. Harpiksen vil suge gennem glasfiber klud vedhængende det til papmaché overfladen under. Gentag ansøgningsprocessen med flere strimler af glasfiber, indtil rock er helt dækket.

•Wait 24 timer for harpiks på glasfiber til at helbrede, og derefter sand ned de synlige sømme mellem glasfiber strimler.

•Prime rock med en base coat latex maling. Brun eller grå er bedst afhængigt af rock simuleret. Bruge brun til mørkere sten og grå for lettere typer.

•Tillad den førsteklasses frakke til tørre i to timer og derefter male klipper med en slutpuds, farve afhængig af klippen Skriv bliver simuleret. Anvende en lys vask af fortyndet maling med et forhold på ni dele fortynder til én del maling til slutpuds vejret rock og forbedre skygger i de forskellige områder, rynket og bundter. Tillad slutpuds tørre i to timer.

•Spray rock med et lag af matte klart frakke spraymaling til at beskytte det mod elementerne.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com