Hvordan man laver Faux loftsbjælker

July 15

For at opdatere udseendet af dit hjem, installere faux loftsbjælker. Virkelige loftsbjælker er en del af den strukturelle udformning af et hus, der viser gennem loftet. Faux bjælker, men giver ikke nogen strukturel støtte og så kan være lavet af træ kasser, Styrofoam, polyurethan eller kompositmaterialer. Den lettere vægt af faux bjælker gør det lettere for dig at installere dem overhead, og du kan male dem til at ligne nogen effekt ønskes, såsom ru-hugget træ eller færdig, malet bjælker. Følg disse enkle instruktioner anbefales af FauxWoodBeams.com at tilføje interesse for alle rum i dit hus.

Instruktioner

•Measure længden af det loft, hvor du vil bjælker og ganges med antallet af bjælker du vil installere. Dette vil give dig den samlede længde af beam materiale du har brug for. Tilføje 10 procent ekstra, så du har nok i tilfælde af fejl.

•Mark disposition på loftet hvor strålerne bliver. Brug maleres tape til at skitsere installation plan på loftet. Registrere og afmærke studs i denne disposition.

Forpakket faux stråle materialer eller lave din egen. Mange forretninger bære online og i dit lokalområde dem. Køb pre-made, ekstruderet Styrofoam eller harpiks bjælker eller få træplanker og konstruere din egen. For at gøre din egen, starte med en bred bestyrelse, som en 2 x 6 tommer planke. Dette vil være siden af faux bjælken, der står over for sal. Skru to brædder af samme bredde på hver side af planken ud for sider af bjælken, danner en tre-sidet, lang boks. Hvis bjælkerne vil butt mod væggen, er det ikke nødvendigt at bygge enderne på dem. Hvis de vil vise, men skal du bygge i endestykker.

•Kontrollér træ montering blokke til bjælker. Måle indvendigt bredde og højde af den faux stråle materiale og skære blokke af en 2-tommers dybde med denne bredde og højde. Gøre en montering blok for hver stud, du markerede på loftet inden for de malere tape.

•Monter en blok på hver stud du markeret på loftet. Du skal placere blokke i en lige linje eller du ikke kan montere bjælker korrekt.

•Sæt bjælker over montering blokke til Sørg for at de passer rigtigt. Hvis de gør det, anvende PL Premium konstruktion klæbende eller flydende Nails på kanterne af bjælken, der vil røre loftet. Placer limet bjælken over de træklodser og segl stramt mod loftet.

•Kontroller skruer gennem beam sider i hver af blokkene, montering og sænk dem lidt for at holde bjælkerne, indtil limen tørrer. Fjern overskydende lim med en fugtig klud.

•Fyld skruehullerne med træ fyldstof til at matche bom færdig og du er færdig.

Tips & advarsler

  • Lad bjælker acclimate natten over i rum hvor de skal installeres, før du skærer dem i tilfælde af at de udvider eller kontrakt. Klippe dem lidt længere end nødvendigt, så de passer stramt mod vægge når installeret. Bruge en kridtstreg for at sikre montering blokke er jævnt installeret. Hvis du har brug for mere montering blokke end du har studs, bruge tunge væg ankre for at vedhæfte dem hvor der ikke er nogen stud.
  • Overvej grundigt, før de beslutter at bruge Styrofoam bjælker. Dette materiale vil i sidste ende skal renses, og hvis de er stukket det er meget vanskeligt at løse dem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com