Hvordan man laver flammerne på en Gas komfur stærkere

June 4

Hvordan man laver flammerne på en Gas komfur stærkere

Mange mennesker foretrækker at bruge et gaskomfur til tilberedning af mad. Flammen giver brugeren større kontrol over mængden af varme, der bruges. Men hvis flammen ikke er stærk nok, længere madlavning gange kan være påkrævet. Dette kan være en stor frustration og kan forårsage du at forkert tilberede maden. Du kan justere flamme på et gaskomfur for at gøre det stærkere ved at følge en enkel procedure.

Instruktioner

•Lift til komfur og sted prop stangen i en lodret position til at holde øverst åbne. Sikre, at du fjerner brænder riste og noget andet på komfuret top før løft.

•Locate røret, der fodrer brænder med gas. I slutningen, der er tættest på brænderen er en luft justering funktion. Justeringsanordningen er en simpel tønde-type lukker eller en trekant-formet skydepanelet, der giver mulighed for mere luft til at blande med gas. Dette forårsager flamme brænde stærkere.

•Drej skruen på tønde-typen luft adjuster mod uret at åbne lukkeren, hvilket giver mere luft til at blande med gas og gøre den stærkere flamme. Løsn skruen på dækpladen, hvis du har en trekant-formet adjuster og flytte pladen til ene eller den anden til at gøre rummet større for at give mulighed for mere luft til at blande med gas. Stramme skruen for at fastgøre pladen i dens nye placering.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com