Hvordan man laver flise injektionsmørtel Look nye

March 1

Hvordan man laver flise injektionsmørtel Look nye

Flise injektionsmørtel er porøs og kan tiltrække skidt og snavs. Lær hvordan du på home injektionsmørtel reparation. Injektionsmørtel renere hjælper med at fjerne grimme opbygning og cementmørtel sealer kan forebygge fremtidige problemer. Lære om omfarvning og gendanne din injektionsmørtel, så det kan se ud som ny.

Instruktioner

Injektionsmørtel renere

•Mix en opløsning af blegemiddel og vand som anvist på flasken. Bleach er en god fugemasse renere, fordi det er en kraftfuld iltningsmiddel og kan fjerne pletter fra flise injektionsmørtel. Hvis du bruger farvet injektionsmørtel, dog kan det fjerne nogle af farven.

•Prøv køber en pulveriseret ilt blegemiddel produkt. Disse produkter er ofte lidt slibende. Den bedste måde at få resultater med en pulverform blegemiddel produkt er at blande det med lidt vand, indtil det er pastaagtige og anvende det direkte til injektionsmørtel. Lad det suge i et stykke tid og derefter bruge en tandbørste eller krat pensel til at skrubbe hver injektionsmørtel linje. Efter at det har gjort sit arbejde, skylle det væk med en moppe og nyde din mousserende som-ny injektionsmørtel.

•Prøv en kombination fugemasse/farvestof. Disse produkter kombinerer en cementmørtel sealer med en omfarve produkt og er fantastisk til injektionsmørtel reparation. Nogle injektionsmørtel farver er mere modstandsdygtig over for pletter og det er de pletter, der gør injektionsmørtel ser ældre. Når injektionsmørtel er konsekvent farvet hele gulvet det bare ser renere.

•Kontrollér med producenten af din cementmørtel sealer. Bruge deres anbefalede metode af injektionsmørtel rengøring. Hvis du føler at du har brug for injektionsmørtel reparation eller en ny cementmørtel sealer, shoppe rundt. Der er ressourcer online rabat cementmørtel sealer produkter og injektionsmørtel rengøringsmidler.

Tips & advarsler

  • Efter brug af enhver injektionsmørtel renere metode, skal du sørge for at genanvende din cementmørtel sealer for at forhindre fremtidige pletter.
  • Når jeg bruger pulver eller flydende blegemiddel produkter som en injektionsmørtel renere, Sørg for at undgå at indånde dampe eller tillade dem at komme i kontakt med tæpper eller tæpper.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com