Hvordan man laver forfængelighed skabslåger

April 26

Forfængelighed er afgørende møbler i et badeværelse, som ofte er den eneste opbevaringsområde til rådighed. I den gennemsnitlige badeværelse, er hvad er indeholdt i forfængelighed plads ikke generelt beregnet skal ses af gæsterne. Dette er grunden til, at bygge en ny forfængelighed kabinet dør, hvis de gamle en bryder er så vigtigt. Udskiftning af den gamle dør med en ny kan bidrage til at gøre dit badeværelse egnet til at modtage gæster igen. Disse skabslåger kan farves eller malet passer til indretningen af rummet. Denne efterbehandling bør gøres inden installationen af døren.

Instruktioner

•Measure højde og bredde af døren åbner, går hele vejen til den ydre kant af rammen bestyrelser. Subtrahere 1/2-inch fra begge målinger og overføre dem til en krydsfiner bord. Skære bestyrelsens krydsfiner med en sav. Sand de afskårne kanter og alle overflader med fine sandkorn sandpapir. Tør ned dør board.

•Coat dør bord med en lys jakke af pletten eller maling, anvendelse i glat, selv penselstrøg langs træets årer. Pels døren helt og lad det tørre i to timer. Recoat og tørre indtil døren matcher resten af forfængelighed når tør. Anvende en frakke af fugemasse og lad det tørre i to timer. Recoat for tre samlede fugemasse frakker så lad den tørre natten over i døren.

•Anbring døren jævnt over rammen. Skub to side-mount kabinet hængsler mellem døren og en af de forfængelighed side bestyrelser. Markere huller i de to bestyrelser og bore dem ud. Vedhæfte hængslerne på plads med 3/4-inch træskruer.

•Anbring en magnetisk lås mod andre side bestyrelsen for forfængelighed mellem det og døren. Markere huller til låsen og bore dem ud. Installere låsen mod døren og bestyrelsens side med 3/4-inch træskruer.

Tips & advarsler

  • Male den nye dør en modsatte farve i stedet for at forsøge at matche de gamle farve hvis processen er frustrerende mangel af gamle pletter eller dårlig farvetilpasning i butikken.
  • Tilføje trim omkring kanterne til at pynte på en almindelig dørpladen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com