Hvordan man laver forhæng, at trække sig tilbage

December 31

Hvordan man laver forhæng, at trække sig tilbage

Et par nye gardiner kan ændre udseendet af et værelse og føles, og forhæng, at trække sig tilbage med lethed kan gøre at styre strømmen af sollys ind i et rum enkle. Ved at gøre din egen gardiner, at trække sig tilbage, er stof farve, stil og mønster af dit gardiner inden for din fulde kontrol. Inden for en time eller to bør din håndlavede forhæng komplet, installeret og klar til at stå lukket eller trukket tilbage.

Instruktioner

•Measure vinduets bredde. Måle ned fra toppen af vinduet, hvor du vil placere i bunden af din gardiner til at hænge. Købe og skære to stof paneler til vinduets bredde af længden ønskes, plus 6 inches. Der er et af panelerne afsat.

•Spread stof af et panel ud på en flad overflade med mønster vender nedad. Fold kanten to gange på de to sider samt den nederste kant af 1 tomme til at danne en hem. PIN hem. Sy for at sikre hem, fjerne pins, som du sy.

•Glatte stof ud igen, mønstrede side vender nedad. Fold den øverste kant af 1 tomme og pinkode. Sy ned i folden. Spred stoffet og fold den øverste kant af 3 inches og pinkode. Sy ned 3-tomme fold ved syning direkte over dit forrige linje af hæftetråd for at gøre en lomme til gardinstang.

•Lay panelet gardin ud med det mønster, der vender nedad. Hånd sy en plastik håndværk ring på bagsiden af tæppet lige under rod pocket hver 8 inches i bredden af stoffet.

•Gentag trin 2 til 4 for at gøre dit andet stof panel.

Hæng gardiner side om side på din gardinstang og sted i vinduet med de plastik ringe vender ud mod vinduet. Klip to stykker snor, hver to gange bredden af vinduet.

•Tie ene ende af en streng til den inderste ring af et panel, hvor den hviler i midten af vinduet. Slange halen af streng gennem andre ringe af panelet, indtil den når den udvendige kant af vinduet. Gentag dette trin med andre streng og panel.

•Find punktet på hver side af vinduet hvor plast ringene på ydersiden af forhænget hvile. Skru en krog-eye skrue i vinduet casing på det tidspunkt. Slange halen af hver streng gennem dens respektive krog-eye skrue. Trække strengene til at trække sig tilbage til gardiner.

Tips & advarsler

  • Vælg et stof der suites din indretning samt tykkelsen skulle være lys og ren og skær eller en tyk-vægtede, lys blokerende møbelstof.
  • Sørg for at bruge en tråd, der koordinerer med din farve, stof til at skjule din hånd Sting.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com