Hvordan man laver forhæng på en Traverse stang

July 1

Hvordan man laver forhæng på en Traverse stang

Forhæng på en traverse rod ofte har en formel udseende og er designet til at fungere ved hjælp af pull snore på siden af draperier. Eventuelle eksisterende almindeligt gardin-panel kan monteres til at hænge på en traverse stang med et par modifikationer. Ofte er det værd at købe foret gardiner, når de er på salg og ændre disse gardiner til din traverse stang. Du har brug for to gange bredden af dit vindue til at tillade indsamler og læg.

Instruktioner

•Sæt en foret gardin-panel med billedsiden nedad på arbejdsbord. Cut buckram bredden på panelet gardin. Buckram er en type af stive samspil, der er brugt langs toppen af gardiner til at oprette forskellige vindue behandling stilarter såsom knivspids læg og samler.

•Klap under enderne af den buckram 1/2 tommer. PIN den buckram 1/2 tommer fra den øverste kant af gardin-panel. Sy buckram til panelet gardin, starter hver søm på venstre side for at forhindre puckering af stoffet. Ikke sy over ledninger.

•Tie snore til hinanden på venstre side af buckram. Træk på snore på højre side og skub stoffet til venstre, som du trækker. Afhængigt af din buckram denne trække handling vil danne læg eller samler. Når din færdig længde er 4 inches længere end halvdelen af bredden af traverse stangen, binde en knude i ledningen. Vikl ledningen i en lille spole og pin coil til bagsiden af buckram med en sikkerhedsnål.

•Drej panelet gardin ansigt side. Knivspids bunden af typografien knivspids-læg eller bæger-læg nederst i buckram (ca 4 inches fra øverste kant). Sy en tack søm gennem de sammenklemte læg ved hjælp af en nål og tråd. Gentag for hver læg gruppe.

•Sæt draperier kroge på indersiden af drapere centreret om læg. Måle fra toppen af drapere, således at hver krog er samme højde. Ikke punkteres til forsiden af drapere, hvor krogen ville være synlige.

Hæng gardiner ved at koble draperier krog ind i det sidste slot i hovedcylinder traverse stang. Den hovedcylinder er en rektangulær kasse med et metal arm, der har huller i armen. Den første krog går ind i det første hul, andet i den tredje hul og den tredje krog går ind i den første lille plastik hvid dias. Andet til sidste krog går ind i hullet på forsiden af traverse beslag og sidste krogen går ind i hullet på siden af traverse beslag. De resterende kroge fylde mellem master cylinder og beslag på diasene. Gentag for begge sider af draperier.

Tips & advarsler

  • Træne draperier, efter at du montere den ved at folde Læg i hånden, så de er placeret på den måde du ønsker.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com