Hvordan man laver forretninger i Log vægge

February 24

Hvordan man laver forretninger i Log vægge

Ideelt, elektriske ledninger installeret i log vægge som huset er bygget. I modsætning til hule drywall eller gips vægge er logs solid. Rummene huset ledninger og boksen outlet--kaldet en bande boks--skal være skåret, boret, mejslet eller ellers åbnes i logfilerne. Boliger med kældre eller gennemsøgning mellemrum er det nemmeste at håndtere, så ledninger kan køre under gulvet, gennem et par logs og til stikkontakten. Boliger uden kældre kan stadig undgå overflade-monteret ledninger, selv om ledninger løber i nærheden af gulvet og kræver forklædning.

Instruktioner

•Mark placering for outlet på gulvet med en blyant foran væggen. Når væggen er to logs høj, eller når det er lidt højere end den højde, hvor forretningen, pause opførelsen, mens du markerer og oprette outlet åbner.

•Fasten en 1-tommer auger bit til en boremaskine. Smule bør være lidt længere end højden af den delvist bygget mur.

•Drill lige ned gennem midten af den øverste log direkte over mark på gulvet indtil auger bit øvelser gennem undergulvet og til crawlspace eller kælder. Ledningsføring vil køre fra crawlspace, gennem det borede hul og ind i boksen bande åbning, at du vil skære til stikkontakten.

Hvis der er ingen crawlspace, skulle bunden af det borede hul komme ud af forsiden af wall's bunden log og ind i stuen i nærheden af gulvet. For at håndtere dette, bore hul i en vinkel i stedet for lige ned, indtil spidsen af auger bit kommer ud af forsiden af den nederste log nær gulvet. Alternativt bore lige ned gennem logs til gulvniveau, så bore vandret, lige ind i den nederste log, arbejder i nærheden af gulvet, indtil du når den lodret hul.

•Sæt en gammel arbejde bande boks mod forsiden af den øverste log på den placering, hvor du vil outlet, centreret over stedet hvor du boret hul. Spore banden box disposition på loggen med en blyant. Gamle arbejde bande bokse er lavet for vægge med begrænset installation adgang.

•Udveksling auger bit i boret for en stor borehoved; 1/2-inch er tilstrækkelig.

•Drill et hul i loggen inde i hvert hjørne af den vektoriserede skitse til en dybde, der er lig med dybden af boksen bande. Bor flere huller inde omkredsen af dispositionen og hen over midten. Ikke bore udenfor konturen, da dette vil gøre åbningen for stor. Bore huller åbnes adgang til mejsling eller opskæring.

•Klippe eller mejsel ud den resterende materiale indeni den vektoriserede kontur, stop ved en dybde, der er lig med dybden af boksen bande. Mejsel, placere den skærpede spidsen af en træ mejsel i en vinkel mod skoven og tryk det let med en hammer eller en kølle, skår ud af træ i små stykker. Neaten sider af åbningen af mejsling lige ned i stedet for i en vinkel.

For at skære åbning i stedet for mejsling, fastgør et træ opskæring bit eller blade til en roterende værktøj og langsomt skåret væk træ inde i dispositionen. Mejsel eller skære indtil åbningen er stor nok til boksen bande til at passe ind med den forreste kant af boksen flugter med forreste del af logfilen.

•Pop ud eller åbne fanen eller hul på siden af boksen hvor ledninger vil komme ind. Placeringen af det borede hul inde i åbningen, at du skære vil vise dig, hvilke side ledninger vil angive boksen bande.

•Skub boksen bande i snit åbningen. Fastgøre den til væg ved hjælp af producenten er godkendt lukkeanordning, som er normalt negle.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke er en erfaren elektriker, er det klogest at hyre en for alle el-arbejde.
  • De fleste elektriske arbejde kræver en tilladelse før begyndelsen og inspektion efter projektet er afsluttet.
  • Du kan forankre en gammel arbejde bande boks på væggen fra forsiden. Nye arbejde bande kasser kræver adgang fra inde i væggen, som logfilerne ikke tillader.
  • Hvis du bor i en vinkel, skal at skabe en åbning nær gulvet på den nederste log, ledninger køre langs kanten af gulvet. Afslutte trim molding eller dekorative conduit vil dække åbningen og ledninger.
  • Hvis huset er allerede bygget, kan du bore op gennem logs fra crawlspace i stedet for ned fra toppen.
  • En lettere alternativ til stikkontakter og ledninger monteret i logfilerne er overflade-monterede kabler i hele hjemmet. Overflade monteret ledninger omfatter en serie af ledningsanlæg-- eller elektriske ledninger rør-- og bande bokse, der er monteret på overfladen af væggen i stedet for at være forsænket.
  • Kontrollere elektriske koden for dit område, og den nationale elektriske kode, før du installerer elektriske komponenter.
  • Bære beskyttelsesbriller eller sikkerhedsbriller, når du bruger el-værktøj.
  • Tjekke kælderen eller krybekælder før boring for at sikre, at der ikke er nogen hindringer under forretningen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com