Hvordan man laver Frost dækker fra stof

December 23

Hvordan man laver Frost dækker fra stof

Selv når du vente indtil midten af foråret til at plante dine sommerhave og blomster, kan en sene forår frost tage dig af overraskelse. Hvis frosten er sent nok i forårssæsonen, og de lave temperaturer er påført længe nok, er det muligt, at en frost vil ødelægge ikke kun du bare plantet planter, men knopper på enhver flerårige buske eller blomstrende planter i din landskab. For at beskytte planter mod en sen frost, bruge frost dækker, som du kan gøre på egen hånd fra stof.

Instruktioner

•Få en fiberdug, lys-farvet stof til brug for din frost dækker. Som de ikke-vævede, polypropylen bruges af de fleste haven tæppe producenter, tillader en tynd lys-farvet stof sollys at passere igennem i løbet af dagen, mens det stadig giver frostbeskyttelse.

•Measure område af planter eller planter, der skal dække. Hvis du har en have eller blomst seng med små planter i jorden, skabe en frost dækning, der går på tværs af alle planter. Måle hele vejen på tværs af haven eller blomst sengen i begge retninger, tilføjer 6 til 8 inches rundt langs kanten. Hvis du vil oprette en individuel frost dækning for en busk eller træ, måle højden af træ fra top til bund og Multiplicer med to. Dækslet bør denne længde i begge retninger for anlægget.

•Sæt så mange stykker af stof sammen som det tager for at få et stort stykke stof i de dimensioner, du målt. Sy forsiden sammen i alle de steder, hvor de separate stykker stof mødes med enten en symaskine eller i hånden. Ikke efterlade huller eller åbne sømme, som kan lade kølig luft i.

•Dæk en busk eller et træ ved hjælp af en stigen eller trin skammel for at få over anlægget, holder i midten af stoffet dækker over anlægget og tillade sider af stof til at falde omkring busk eller anlæg. Når stoffet dækker planten, tillader enten det at hænge til jorden, eller at yde større beskyttelse, cinch stoffet lige under kronen af træ eller bunden lemmer af busk og binde på plads med en streng.

•Lay stof frost dækker over en have eller flower bed ved at placere indsatser omkring omkredsen og hele sengen. Drive indsatserne i jorden, så toppen af hvert spil er bare lidt højere end den højeste sætteplante i haven eller flower bed, som stoffet ikke bør røre udplantningsplanterne. Lå frost dækning på tværs af indsatserne, gør sikker nok stof hænger på hver side af haven eller blomst sengen for at gå hele vejen til jorden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com