Hvordan man laver fuglebur Centerpieces

August 25

Hvordan man laver fuglebur Centerpieces

Et fuglebur centerpiece kan lyde eklektisk, men de kan være ganske elegant og kan passe til enhver lejlighed fra en bryllupsfest til et middagsselskab. Du kan tilpasse fuglebur for at afspejle begivenheden og din smag og ganske let vende din centerpiece i en samtale stykke. Fuglebure kommer i mange størrelser og typer, så have det sjovt på udkig efter den perfekte der skal bruges når du opretter en centerpiece, der passer til dine behov.

Instruktioner

•Look gennem Genbrugsbutikker, vintage butikker og Internet sammen med håndværk og hobby butikker, at finde den fuglebur, du ønsker. Hvis du er udsmykning mere end én tabel, købe et fuglebur for hver tabel centerpiece.

•Paint fuglebur, hvis det er nødvendigt, ved hjælp af akrylmaling. Dog vil mest antikke fuglebure, selvom slidt, have en lurvet chic look, der kan være ønskeligt.

•Fyld fuglebur med tændte stearinlys til at give en varm glød til tabellen. For en mere traditionel centerpiece, tilføje kunstige fugle oven på spansk mos. Hvis blomster spiller en central rolle i din andre dekorationer, sætte små vaser fuld af farverige matchende blomster inde fuglebure at give en lys og kreative centerpiece.

•Decorate på ydersiden af fuglebur. Hot lim kunstige blomster eller bånd omkring fuglebur til at pynte buret sig selv, eller væve virkelige blomster eller ivy gennem tremmerne i buret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com