Hvordan man laver Funky Teen soveværelser

December 2

Hvordan man laver Funky Teen soveværelser

For kreative sætte inspirerende teen soveværelse indretning, funk i funktionelle. Opgive disse butik og showroom perfekt design for noget med mere kick, farve og personlighed. Processen begynder ved brainstorming med din teenager til at sikre den funky soveværelse makeover er et samarbejdsprojekt. Uanset om du har mere tid end penge eller budgettet for en komplet soveværelse makeover, Husk at holde de vigtigste stykker forholdsvis neutral, så du kan ændre udseendet hurtigt og billigt, når din teenager æstetiske smag mutere med den nyeste trend.

Instruktioner

•Klart ud af rummet. Intet dræber udseendet af en funky soveværelse makeover mere end bunker af tøj og rod. Din teenager skal sortere igennem alt til at bestemme hvad de skal sælge, genbrug, donere, gemme eller genbruge til noget nyt.

•Indstil tone med farve og finish. Hvis du ønsker at male, er en tofarvet finish en funky, boheme look. Mango orange og fuchsia fremmane en indisk palace, mens Caribien blues og greens transportere dig til en fantastisk strand. Gå by industrielle med sten grå, stål blå og sølv accenter, eller gøre det mere gotisk med sort og blod rød. Et tapet vægmaleri på en eller to vægge kan funktionen bryder bølgerne, en graffiti-sprøjtede væg, abstrakt klatter eller japansk tegnefilm. Lig virkning med mindre investeringer, overholde vinyl wall mærkater på tværs af længden af en mur.

•Abandon temaer. Matchende møbler og indlysende temaer sap sjæl og personlighed ud af teen soveværelse indretning. Have det sjovt at blande og matche iøjnefaldende stykker culled af loppemarkeder, sparsommelighed butikker, værftets salg og loftet.

•Beautify soveværelse indretning med tekstiler. Enkle træmøbler får en ansigtsløftning med scatterings af mønstrede pyntepuder, gulv puder, vægtæpper, vindue behandlinger og sengetøj i paisley, abstrakte mønstre, geometriske mønstre, etniske motiver, mod grafik og retro mønstre.

•Personalize teen soveværelse interiør med DIY projekter. Dække en opslagstavle med vintage stof, lyse indpakningspapir eller japanske brevpapir og hænge det over skrivebordet. Male gamle træ skuffer lyse farver og søm dem til væg til brug som nicher eller helligdomme. Stak bøger af sengen for at fungerer som en natbord. Dedikere en væg til en mashup af fotografier, kunst postkort, doodles og tegninger, eller hænge dem fra en fiskeri linje trukket tværs over et hjørne.

Tips & advarsler

  • Opdatere eller omarrangere illustrationer hyppigt for at holde udseendet frisk.
  • Skifte ud blah overhead belysning for en funky lysekrone eller en buket af papir lanterner.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com