Hvordan man laver gardiner for piger

January 31

Hvordan man laver gardiner for piger

Flæser er ikke kun for frilly toppe og kjoler - du kan gøre dem til attraktive vindue behandlinger for. Flæser tilføje kvindelighed og romantikken til rummet og kunne være et godt valg for din datter uanset hvad hendes alder. Pjusket gardiner er nemme at lave for enten pro eller en novice og kræver kun et par materialer: stof, saks, en lineal og en symaskine.

Instruktioner

•Measure bredde og højde i vinduet til at bestemme størrelsen af din bundstoffet. Tilføje en ekstra 5 inches eller deromkring (afhængig af størrelsen af din stang) til længde at gøre en lomme i toppen til din stang. Fold det over og sy. Du vil sy flæser på denne base og bruge et andet stykke stof til at skære strimler til flæser.

•Vælg hvor mange rækker af flæser du ønsker. Skære dit Flæsekanter stof, så at det måler 4 gange bredden af vinduet for at sikre har du rigeligt plads til at samle stof. For at finde ud af den korrekte længde skal de hænge, tage længden af dit vindue og dividere det med hvor mange rækker af flæser du har. For eksempel, hvis dit vindue måler 60 tommer og ønskede seks rækker af flæser, skal hver flæse måle 10 inches lang.

•Hvis syning i hånden, grab Flæsekanter stof, sy en indsamling søm på tværs af toppen af stoffet og kradser stof sammen langs sømmen for at oprette flæse. Pin det ned til bundstoffet hele vejen tværs, begyndende med den nederste flæse og gør det muligt at hænge lidt over bunden af bundstoffet, derefter sy.

•Ruffle din næste brik og lægge det, så bunden af det overlapper toppen af den første række med 2 inches. PIN, sy og Gentag, indtil du kommer til toppen, starter din øverste kant under rod pocket.

Tips & advarsler

  • I stedet for at bruge en masse penge på stof, kan du bruge flade plader i stedet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com