Hvordan man laver gardiner med tilknytning til gardinstænger

June 29

Hvordan man laver gardiner med tilknytning til gardinstænger

Gør din egen gardiner er meget billigere end at købe klar gjort, og slips top gardiner er blandt de enkleste projekter. De kan kræver ingen overskrift tape, og forlænget og afkortet for at justere højden på tæppet. Disse gardiner er bedst lavet af letvægts stof, som gør dem alt for tunge vil resultere i dem at være vanskelige at åbne og lukke. De arbejder også godt lavet fra chiffon eller voile som staffage.

Instruktioner

•Measure vinduet fra toppen af gardinstang til den ønskede længde, og derefter fra kant til kant af vinduesrammen.

•Calculate mængden materiale, der kræves. Til længden, fradrage 1 tommer til længden af båndene, hvorefter der tilsættes 3 inches for hem kvoter. Bredde skal du mindst en-og-en-halv gange bredden af vinduet, og mere, hvis hvis dit stof er særlig let. Tilføj en anden 10 inches til bredde til at tillade hem kvoter og beklædninger.

•Klippe en 6-tommer strimler fra en lang side af stoffet, og lægge det til side til brug for dæklagene. Fastsætte stof ret-side, og vende under en dobbelt hem måling en og en halv inches. PIN ind i position, tryk. Maskinen syr på plads.

•Klippe båndet eller tape i længder for båndene. Hvis du vil beregne antallet af slips, måle bredden af stoffet. Båndene bør placeres ca hver 8 inches. Længden af bånd vil variere afhængigt af gardinstang bredde, men passe på ikke for at gøre dem for kort eller vil de være fiddly at binde. Start med at skære længder 2 fod lang, som de kan altid trimmes bagefter. Halveret hver slips henover midten at gøre to 1-foot bånd. Klip båndet skråt for at reducere flosser.

•Lay stof højre side ned og vende under en 1-tommer hem. Tryk for at gøre en linje og derefter åbne hem. Tag strimler af vender stof og drej i en 1-tommer hem til toppen og bunden. Tryk for at gøre en linje og derefter åbner igen. Vend det vigtigste stof, således at det vender højre side opad.

•Tag hvert par af bånd og placere dem på toppen af stoffet. Start i det ene hjørne, lå båndene, således at de er parallelle til kanten af stoffet og enderne af båndene er flugter med toppen af stof, stikker over linjen presset. Placer de resterende bånd med jævne mellemrum, slutter med den sidste tie helt og holdent imod den modsatte kant. Når du er tilfreds med holdningerne, pin bånd på plads.

•Lay den modstående strip over de vigtigste stof, højre side sammen. Linje op de pressede linje af facaden med linjen presset af de vigtigste stof, således at facaden dækker toppen af båndene. Pin på plads, så maskinen sy to sammen.

•Drej stoffet og vender højre side, således at facaden er nu på bagsiden af de vigtigste stof. Maskinen sy siderne og forneden af adgang til de vigtigste stof. Gøre en dobbelt 1-tommer hem til bunden af gardinet og maskinen sy i at placere. Tryk på hele gardinet til at fjerne enhver krølning, og hænge ved hjælp af båndene.

Tips & advarsler

  • Dekorere base af bånd med en knap. Dette ser attraktivt og skjuler joinforbindelse af nogen bånd, der ikke er helt lige.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com