Hvordan man laver glasfiber containere

January 8

At skabe en glasfiber container generelt følger de samme trin som bygning andre glasfiber produkter. Bygherren skal først oprette og forberede en skimmel som glasfiber klud og harpiks vil gradvist blive anvendt til at opbygge strukturen i beholderen. Fordi arbejdet kan tage lidt tid til at udføre, og fordi det indeholder giftige kemikalier, skal du specifikt udstyr til jobbet. Men processen tillader dig at oprette containere i brugerdefinerede figurer ikke generelt fundet i lignende kommercielle produkter.

Instruktioner

•Draw beholder form og design du ønsker at oprette i glasfiber. Beregne nødvendige dimensioner, vinkler og kurver ønskes i beholderen. Bruge standard eller metriske mål i overensstemmelse med din måleværktøjer som herskere, arc gauge værktøjer og måle bånd. Oversætte alle disse data til dit design, således at hver måling er tegnede sig for.

•Brug papir design du har oprettet som skabelon for din container figur skimmel. Oprette et skelet ramme for skimmelsvampe, der vil producere store containere, der er større end en køkken bestand gryde. Konstruere ramme skelet af træ eller PVC-rør og Tilslut dele ved hjælp af negle og en hammer eller PVC lim. Skære delene til størrelse med en nedstryger som nødvendigt.

•Sæt hårdt skum inde i rammen til at oprette det indre mug. Cut skum brikkerne til at passe bruger en kasse kutter eller en kniv. Form indersiden skimmel i overensstemmelse med dit design målinger. Foretage mindre justeringer til mold overfladen af barbering off stykker af skum som nødvendigt.

•Tag på handsker til at beskytte dine hænder, og skar forskellige ark af glasfiber klud materiale med en saks, så tøjet er klar til brug. Anvende en acetone og svamp Udvisk nedad på indersiden af skum mold overfladen til at fjerne eventuelle forureninger. Spray eller anvende en voks ansøgning til mold overfladen til at oprette en nonstick lag, så glasfiber ikke vil overholde når det tørrer. Fjern eventuelle overskydende voks som nødvendigt.

•Forbered glasfiber harpiks i en maling bakke, således at det kan anvendes. Male et lag af harpiks på indersiden af formen som en primær lag for klud til at holde sig til. Begynde at indsætte forskellige stykker af glasfiber klud, indtil et lag er på plads. Roll over klud med en air roller at presse ud af luftbobler. Anvende et andet lag af harpiks på kluden og glat det med rullens malerpensel. Tillad det første lag tørre i et par minutter.

•Gentag til at producere et andet lag med flere klud plader og mere harpiks. Rulle ud luftboblerne og lade hvert lag tørre igen i et par minutter. Fortsætte processen, indtil du har installeret mindst fire lag. Lad det tørre i en time.

•Fortsæt harpiksen og kluden lagdeling proces at nå den ønskede container væg tykkelse. Som minimum skal forsøge at nå en lagtykkelse på 8 inches. Fortsætte rullende ud hver ansøgning du fjerner eventuelle luftbobler fanget i klud eller harpiks. Tillade et afsluttende lag tørre under rengøring op dit udstyr og arbejde område. Lad projektet helbrede og tørre ud i mindst 24 timer i en ventileret område.

•Anvend en sander til at udjævne kanter og overfladen af glasfiber container. Fjern alle skarpe kanter og rifter. Bære en maske eller åndedrætsværn mens de udfører denne proces. Vaske af beholder med vand for at fjerne sidst af støvet, og lad containeren lufttørre. Brug en boremaskine til at skabe alle nødvendige huller i beholderen til hardwareinstallation.

•Finish glasfiber container ved at male det med en epoxy maling og fugemasse til at beskytte hvis fra flydende penetration inde.

Tips & advarsler

  • Giv dig selv god tid til at afslutte jobbet, så du er møtrik styrtede. En slem fejltagelse kan oprette et knæk, svaghed eller luftboble, som kunne ødelægge det færdige produkt.
  • Glasfiber og resin er yderst giftige og brandfarlige materialer. Al omhu bør tages, når håndtering af disse kemikalier, og arbejdet skal udføres på et velventileret værelser eller udenfor.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com