Hvordan man laver golde jord frugtbare

June 16

Hvordan man laver golde jord frugtbare

Jord kan blive golde gennem overfarming, overforbrug af kunstgødning, ekstreme vejrforhold og mangel på sædskifte. Mens behandlingen for golde jord vil variere afhængigt af beliggenhed, klima og andre faktorer, giver følge visse retningslinjer dig rig og produktive jord. Det vil tage flere måneders tålmodighed og hårdt arbejde, men den ultimative belønning er tilfredsstillende afgrøder af lækre og nærende frugt og grøntsager.

Instruktioner

•Dæk jord med organisk kompost. Dette kan være købt eller, hvis du har tid, fremstillet af husholdningsaffald. Kasserede frugter og grøntsager samt grøntsager skræller er ideelle. Ikke, dog bruge kogte grøntsager. Hjem kompostering giver nogle nyttige oplysninger om producerer din egen kompost fra husholdningsaffald.

•Træffe regnorme til landet, hvis det er især tør og livløs. Regnorme nedbryde til kompost, lufte jorden og producere ekstra næringsstoffer.

•Kapacitet land regelmæssigt under tørre magi, men ikke oversvømme det, da dette vil gøre jorden harden; Dette vil resultere i en solid overflade, luft og vand ikke vil være i stand til at præge. I særlig tørre klimaer, overveje at installere en drypvanding system, som vil holde jorden fugtig uden risiko for overwatering.

•Sprinkle land med rock støv. Rock støv er tilgængelig fra haven butikker, men kan også fås fra stenbrud, hvis du tilfældigvis bor i nærheden af en. Det er rigt på mineraler, og regnorme vil bruge disse til at omdanne jorden.

•SOW grøngødning frø. Grøngødning frø er undertiden markedsføres som sådan, men blot henvise til planter, der er vokset til at give næringsstoffer til jorden. Pigfrø, kløver, sennep og italienske rug græs er sådanne afgrøder og såning en række af disse vil give en række fordele, herunder tilføjelse af kvælstof til jorden, kvæler ukrudt og tiltrække hover-fluer, som vil dræbe bladlus. Derudover når planter dieback, de tilføjer vegetation, som vil forbedre jordens fugt fastholde kvalitet.

Tips & advarsler

  • Rotere afgrøder hver sæson og omfatter bælgplanter i rotation, som disse vil trække kvælstof tilbage i jorden. Stress ikke jorden ved dyrkning af de samme afgrøder sæson efter sæson.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com