Hvordan man laver græs grøn naturligt

March 25

Hvordan man laver græs grøn naturligt

Har tykke, strålende grønne græs i din værftet er en af de mest tilfredsstillende resultater en boligejer kan have. Naturligt grønne græs er sundt og attraktivt, øger værdien af dit hjem, forbedrer bremse appel og er en fornøjelse at spille med venner og familie. At få dybt grønne græs i din værftet behøver ikke at være svært, men det kan tage lidt tid og kræfter alt efter hvordan gården ser ud, når du starter ud. Hvis græsset er ikke-eksisterende eller i dårlig form i starten, det vil tage længere tid at gøre det til en naturligt sund grøn græsplæne.

Instruktioner

•Kontrollér klinge højdeindstilling på din plæneklipper og ændre det til det højeste niveau skæring, hvis nødvendigt. De fleste folk skære deres græsset så kort, som de kan fordi de tror det vil tillade dem at slå græsset mindre hyppigt. Ekstremt korte græs vinger har en vanskelig tid absorbere sollys og næringsstoffer, og de er mere tilbøjelige til at brænde mod varmen fra dag. Sæt din plæneklipper, skære niveau til mindst 3 inches, så græsset forbliver længe nok til at sende raske rødder dybt i jorden.

•Sharpen din plæneklipper blade ofte. En gang hver to til tre afklippede er ideel, men hvis det ikke er muligt så har det skærpet mindst to gange hver sæson. Hvis din plæneklipper knivene er sløve de vil rive græs vinger i stedet for at afskære dem renlig, og revet vinger vil få græsset til at bruge energi reparation disse tårer. Når græsset skal bruge energi, fødevarer og næringsstoffer til at reparere tårer, der tager væk fra det at være i stand til at vokse stærkt og grøn.

Installationsguiden en sjælden men dybt vanding cyklus for dit græs. Ved vanding på grundlag af uregelmæssige, træne du græsset til at sende sine rødder dybt ned i jorden hvor mere vand er til rådighed. Disse stærkere rødder gøre græsset sundere og gør det muligt at dyrke frodige og grønne naturligt.

Når du vand, Sørg for at give mindst én fuld tommer vand i jorden, hvis det ikke har regnet for nylig. Hvis du vand din græs ved hjælp af sprinklere, sæt en kop eller skål udenfor mens vanding så du ved, når jorden har modtaget omkring en tomme af vand. Når du vand også grundt græsrødderne bo tæt på overfladen og er i stand til at samle så meget af mineraler og næringsstoffer fra den jord, de skal være sunde dyb grøn farve du ønsker.

Tips & advarsler

  • Forlade udklip lå på plænen efter hver klipning, så de kan naturligvis kompost og tilføje næringsstoffer tilbage i jorden.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com