Hvordan man laver guld lysekrone Se opdateret

April 2

Hvordan man laver guld lysekrone Se opdateret

Opdatere en guld lysekrone kan virke skræmmende, men ved at udnytte et par strategier, du kan modernisere dine lampen uden at erstatte det--ofte for en brøkdel af prisen. Nyorientering et lampen kan bidrage til at reducere affald og hjælpe dig med at opnå miljømæssigt bevidste remodeling mål.

Instruktioner

•Drej off effektafbryderen, der leverer din belysning fastholdelsesanordningen. Bruger en stige for at nå loftet, Skru hætten af armaturet fra loftet og fjerne plastik hætte fra de sorte ledninger, pas på ikke for at røre de udsatte enderne af ledningerne.

•Test ledninger med en AC induktion tester for at sikre, at der er ingen elektricitet aktivt leveret til armaturet. Fjern de hvide hætte og grundstødning wire, hvis der er én, og omhyggeligt Skru dit stativ fra loftet. Du skal muligvis en assistent til at hjælpe dig med at fjerne armaturet, hvis den er tung.

•Fjern alle pærer og lys nuancer fra armaturet.

•Brug bøde-sandkorn sandpapir, sand forsigtigt hele guld Lysekronen.

•Sæt en presenning på jorden uden for dit hjem eller bil. Sted lysekrone i midten af tarp. Spray en metal primer på hele overfladen af lysekrone, ved hjælp af selv fejende bevægelser til at undgå dryp. Tillad primer til helt tørre og derefter anvende flere tynde, selv frakker af en opdateret finish som en flad sort farve eller en dyb metallak. Gøre det muligt malingen til at tørre grundigt mellem lagene.

•Udskift slidt, papir nuancer med nye nuancer i en anden form. Anvende alternative glas nuancer i en rav tone til at skabe en omgivende glød. Installere flimrende pærer for at skabe en intim føler, når Lysekronen er tændt. Dekorere lysekrone med kviste overholdes med lim, der er kompatibel med metal overflader for en moderne hyttestil lysekrone. Skiftevis, tilføje en faux fugl eller tråde af krystaller tilføje en couture look til belysning fastholdelsesanordningen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com