Hvordan man laver Gym Lockers til udsmykning Kids værelser

February 17

Hvordan man laver Gym Lockers til udsmykning Kids værelser

At give dit barn kan den sports-tema værelse af hans drømme være så simpelt som at konstruere et par hjemmelavede gym lockers bruge som dekorationer og lagerenheder. Gym locker kabinetter et barn med praktisk opbevaring og giver ham en måde at vise nogle af hans foretrukne sport samleobjekter. Ved at installere kroge i skabet, give dit barn et sted at hænge sin favorit trøje; lærred opbevaring totes er det perfekte sted at holde underskrevet baseballs og andre samlerobjekter.

Instruktioner

•Measure højden af loftet i dit barns værelse med et målebånd. Du vil bruge denne måling, når du skærer siden og tilbage stykker for din gym locker.

•Klippe to 1 x 12 tommer boards til højden af loftet ved hjælp af en tabel så. Disse stykker bør anvendes til siderne af din gym locker. Skære en ark af 3/4-tommer krydsfiner til en bredde af 17 inches og en højde svarende til højden af loftet skal bruges som bagsiden af gym locker.

•Brug bordet så for at skære en 17-tommer stykke 1 x 12 tommer træ der skal bruges til toppen af gym locker. Skære tre flere 17-tommer stykker 1 x 12 tommer træ til at tjene som hylder inde i skabet.

•Strømforbrug i standby oprejst sidepaneler på jorden og sted krydsfiner bagpanelet flush mod dem, tilpasse de ydre kanter. Brug en sømpistol til at drive søm gennem bagsiden af krydsfiner panel til tykkelsen på sidepanelerne til at sikre dem på plads.

•Indstil toppanelet fladt på toppen af 3-piece ramme du bare samlet, justere kanter med panelerne side og tilbage. Drive negle fra sømpistol gennem det øverste panel i side- og bagpaneler at sikre toppanelet på plads.

•Sæt gym locker ramme fladt på jorden og gøre blyant mærker inde sidepaneler til at angive placeringen af de tre hylder. Gør et mærke på begge sidepaneler omkring 12 inches under det øverste panel for den øverste hylde. Gøre mærker for de nederste hylder ca 5 og 16 inches fra bunden af gym locker.

•Skub stykker 1 x 12 tommer træ udpeget til de indvendige hylder mellem sidepanelerne hvor du lavet blyant markeringer. Kanterne af hylderne bør flugter med sider af rammen locker. Indsæt søm fra sømpistol gennem ydersiden af rammen locker i tykkelsen af hylderne på siderne og tilbage til at sikre dem på plads.

•Klippe tre stykker 1-tommer 2-tommer træ trim ved hjælp af en jig så. Du skal bruge to stykker skære til højden af gym locker minus bredden af trim og ét stykke skæres til 17 inches at installere på tværs af toppen.

•Installer 17-tommer stykke af trim på tværs af toppen af gym locker, tilpasse den øverste kant med toppen af skabet. Bruge sømpistol til at drive søm gennem trim til gym locker ramme for at sikre det på plads. Installer de resterende to stykker af trim lodret langs ydersiden af sidepaneler, tilpasse den øverste kant med bunden af det første stykke af trim.

•Brug træ fyldstof til at fylde neglen huller i rammen gym locker. Tillad fyldstof tørre fuldstændigt; sand det forsigtigt ved hjælp af fine-grain sandpapir til at skabe en glat overflade.

•Applicer et lag af interiør-grade latex primer på indersiden og ydersiden gym locker. Tillad primer tørre helt efter fabrikantens anvisninger.

•Paint én eller to frakker interiør-grade latex maling i farve efter eget valg på indersiden og ydersiden gym locker. Hvis dit barn har en favorit sportshold, overveje at bruge denne team farver som inspiration for at male skabet. Når malingen er tørret, flytte udfyldte skabet på plads i dit barns værelse.

•Skub plast eller lærred opbevaring totes i de øvre og nedre hylde rum til at give dit barn med opbevaring valgmuligheder. Totes bør ikke være større end 16 af 11 inches for at passe ind på hylderne.

•Installer to store metal kroge inde i de vigtigste rum i gym låst, en på hver side paneler. Dit barn kan bruge disse kroge til at hænge sin frakker og trøjer.

Tips & advarsler

  • Følg den samme procedure for at bygge flere gym lockers til at dekorere dit barns værelse. Placer flere skabene ved siden af hinanden for at genskabe følelsen af et omklædningsrum. Skiftevis, placere en træ bænk i mellem to individuelle garderobeskabe.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com