Hvordan man laver håndklæde dekorationer

October 12

Hvordan man laver håndklæde dekorationer

Håndklæde dekorationer er en unik måde at fremvise dine håndklæder. De kan bruges i dit personlige badeværelse eller givet som gaver til bryllup bruser. Vælg håndklæder, der er enten uniform i farve, ligesom alle hvid eller i farver, der komplimenterer indretningen af dit badeværelse. Hvis håndklæder er en gave, skal du vælge farver, der går med modtagerne hjem eller vælge plain håndklæder. Bånd og andre dekorationer bør også koordinere med farveskema.

Instruktioner

Håndklæde kage

•Åbn et badehåndklæde ned på et bord, så det er spredt vandret foran dig.

•Klap håndklæde i tredjedele, på langs og derefter fold den igen i halvt så håndklædet er lang og tynd og har skarpe kanter. Gentag for alle håndklæder og vaskeklude, så du har to håndklæder, to håndklæder og to vaskeklude foldet i lange strimler.

•Tilslut to håndklæder, ende-til-ende, med sikkerhedsnåle. Rul de to håndklæder sammen stramt og pænt. Sikkert ende med en sikkerhedsnål. Dette gør de nederste etager håndklæde kage. Gentag med den hånd håndklæder og igen med ansigt klude.

•Stack tre lag oven på hinanden med håndklæder på bunden og vaskeklude på toppen. Dekorere kagen ved at tilføje bred, dekorativ bånd omkring hvert niveau og indsætte silke blomster på toppen af den top tier. Tilføje flere silke blomster rundt niveauerne som ønsket. Alternativt, guffe body wash, sæbe eller andre elementer, bad i håndklæder, hvis dette er en gave.

Rullens håndklæde viser

•Klap håndklæder i halve ved at folde de ydre kanter at mødes i midten. Dette efterlader bløde, fluffy frotté på ydersiden, producerer et mere jævnt udseende.

•Drej håndklæder stramt sammen og sikre hver enkelt håndklæde med et stykke af fancy bånd. Tilføje særlige rører som dekorative pins til de rullede håndklæder.

•Indstil håndklæder opretstående i en kurv, på en hylde eller i en hat boks. Dette giver mulighed for håndklæder skal vises og kan tilføje farve til rummet og et dekorativt element til badeværelset.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com