Hvordan man laver håndværk lys

July 25

Hvordan man laver håndværk lys

Funklende lys tilføje en hyggelige glød til et værelse, hvilket gør dem perfekt accenter til soveværelser, pigers sovesale og børns Legehuse. Den eneste ulempe til disse bittesmå lys er, hvordan de ser ud når de er slukket. Ønsker ingen scraggly udseende ledninger over hele deres værelse, men holde blinkende lys på hele tiden er uforsigtig. En løsning er at forvandle din funklende lys til håndværk lys med et par simple ændringer, der vil gøre dit lys dekorative både på og udenfor.

Instruktioner

•Klippe apart flere æg kartoner til at indsamle de spidse stykker mellem kopper, forme de spidse stykker som du klippe for at kigge lidt som en trompet blomst eller en formiddag herlighed. Klip en 1/2-tommer-dækkende hul i midten af hvert punkt

•Indstil op din pap punkter med de punkter, der peger og male dem med flade spraymaling. Bruge en farve, der supplerer dit værelse - mættede accent farver arbejde godt. Du kan også sprøjte male flere grupper af pap blomst figurer i forskellige farver til at tilføje variation til dit design.

•Klippe en satin bånd i 3-tommer sektioner, en for hver af dine funklende lys. Du kan bruge alle én farve eller flere forskellige farver, der supplerer dit værelse.

•Drej hver sektion i en ½-tommer bred cylinder omkring en blinkende lys pære, sikre det med en lille elastik omkring bunden af lyset. Disse vil danne støvdragere af dine blomster.

•Skub hul i hver pap punkt over båndet støvdrager og pære i hvert funklende lys. Båndet vil holde pap fra glide tilbage af igen. Mix og match bånd og punkt farver, svimlende dem jævnt, så dit lys streng ser afbalanceret.

•String op dit lys rundt i kanten af din plads og line vinduer og spejle. Pak dem omkring himmelseng eller Filtrer dem let i sengerammer. I løbet af dagen, vil de ligner blomster guirlander. Om natten, skal du slå dem til at nyde deres diffust lys.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com